Hjälp oss rädda kvar en fungerande SIMHALL i Stuvsta / Centrala Huddinge

Skriv på våra kravlistor!!

Bakgrund:

Vår nuvarande simhall, Huddingehallen, vars basäng färdigställdes i början på sjuttiotalet, börjar få problem med korrosion och vittring, som på relativt kort sikt kan ge allvarliga hållfasthetsrisker.

Det har under en tid diskuterats hur man skall kunna åtgärda detta och preliminära slutsatser är att en reparation skulle kunna bli lika dyr som att bygga en ny simhall.
Majoriteten lovade i en artikel publicerad i Mitt i Huddinge 19-02-05 att en "Ny simhall skall ersätta utslitna Huddingehallen, förmodligen i centrala Huddinge eller centrala Flemingsberg" och i somras fattade kommunstyrelsen beslut i frågan.

Placeringen skall utredas.
Med tanke på hur kommunledningen sedan en längre tid prioriterar Flemingberg över centrala Huddinge är det mycket sannolikt att en ny simhall placeras i Flemingsberg och att nuvarande simhall rivs till förmån för ytterligare bostäder.Det är därför mycket viktigt att försöka påverka politikerna att ha kvar en simhall i Stuvsta / Centrala Huddinge innan slutligt beslut om placeringen fattas.Kräv därför att placeringen blir Stuvsta / Centrala Huddinge          

genom att skriva på våra kravlistor!!!              

ssv_logo.png


Villaägarna i Stuvsta/Snättringe    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Villaägarna i Stuvsta/Snättringe lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )