Hjälp Michaela!

 

Michaela, som alltid har varit osjälvisk och levnadsglad, som alltid satt andra först, behöver nu din hjälp! 

Även när hon fick sin MS-diagnos och EDS-diagnos så fortsatte Michaela alltid varit positiv och kämpade för att kunna vara självständig. Det var ett hårt slag för henne när hon för 5,5 år sedan tvingades acceptera att hon var tvungen att ha assistans. Men utan den hade inte hon och hennes familj orkat. Michaelas äktenskap hade kraschat eftersom hennes man Andreas var tvungen att hjälpa (vårda) henne med allt hon själv inte klarade av.

Nu står de där igen… efter 5,5 år med assistans så nekas Michaela den hjälp hon behöver. Skövde kommun anser att Michaela inte är i behov av assistans. Trots att hennes tillstånd med progressiv MS samt EDS försämras så pass att det inte går att känna igen henne längre. Michaela är i princip borta då all hennes ork går åt till att överhuvudtaget klara av att andas, det är i princip det enda hon klarar av att göra själv idag. Michaela behöver hjälp med allt, hon klarar inte av att ta sig upp ur sängen själv, hon kan inte äta själv, inte sköta sin hygien. Hon krampar flera gånger per dygn och blir liggandes om hon inte har någon som kan hjälpa henne. Michaela behöver dessutom medicin dygnet runt.

Nu är det hennes man som måste hjälpa henne, väckas mitt i natten för att ge medicin, byta ställning i sängen, massaera bort en kramp (nej, hon klarar inte det själv) etc… sen ska han klara av att ta hand om deras barn samt jobba. En helt orimlig situation!

Deras barn påverkas också. Sonen sover jättedåligt och går in till sin mamma på nätterna för att se att hon lever.

Michaela har inget liv längre. Hennes livsgnista har släckts och snart är hennes man utbränd och då har inte Michaela nån som kan hjälpa henne och barnen har ingen…

 

Michaela har rätt att leva!

 

ps. Du måste bekräfta din underskrift via det mail som skickas till dig (kan hamna i skräppost) ds. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Per Lisberger lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...