Ge Vetlanda ett Kulturhus , NU!

Besparingar ska åter igen göras på kulturen i Vetlanda Kommun, Vetlanda kulturskolas lokaler är det som drabbas denna gång. 

Vi invånare i Vetlanda kommun förtjänar ett riktigt kulturhus där vi kan mötas. Ett kulturhus där kulturskolan kan få riktiga lokaler utefter olika ämnes behov. Musiksalar med bra aukustik , danssalar med golv som har svikt, högtalare, kostymförråd, förvaring, teatersalar med en scen , större orkestersalar där orkestrar får rum att öva, konstatelje där bildeleverna kan arbeta i. Vi behöver ett Kulturhus där Kulturskolan kan utbilda sina elever utefter de förutsättningar som krävs och borde vara självklara för att en förväntad utbildning ska kunna genomföras. För att våra invånare i framtiden ska kunna ta steget att utbilda sig vidare efter grundskolan till musiker, skådespelare, dansare, konstnärer, lärare med mera.

Vi behöver ett Kulturhus där det utöver kulturskolans tidigare nämnda anpassade lokaler behöver även en Teatersalong med en riktig scen med professionellt ljud och ljus få rum. En riktig scen som kulturskolan kan utbilda sina elever på men även där våra lokala band kan uppträda och utvecklas, där vår årliga julshow och revy kan få de förutsättningar som egentligen krävs för att sätta upp en föreställning. Där andra dansföreningar, teaterföreningar kan få uppträda. En scen där kultur och fritid, föreningar eller andra organisationer i vår kommun kan arbeta för att även ta in färdigutbildade artister, stand upp , teater eller liknande för att vi i Vetlanda kommun ska få underhållas, inspireras och skratta ihop. 

Det är dags att ge Vetlandas invånare det Kulturhus som de förtjänar! 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Natalie Timotic lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...