Ge eleverna på Sigfridsborgsskolan i Älta sin planerade aktivitetsyta

Ge eleverna på Sigfridsborgsskolan i Älta sin planerade aktivitetsyta

(hänvisar till artikel i Nacka Värmdö Posten 21 september 2021)  

Upprop mot att Nacka kommun tagit bort en sjuspelarplan med konstgräs från sin redogörelse för kommande idrottsplatsinvestering på Sigfridsborgsskolan i Älta. Det är att svika och inte satsa på skolans drygt 700 elever. Elever som under flera år haft sin rastverksamhet på minst sagt begränsad yta genom trångboddhet och byggarbetsplats men även alla de barn och ungdomar som idag trängs på kommunens idrottsanläggningar. Dags att kommunen står upp för eleverna, barnen och ungdomarna som behöver en stor aktivitetsyta som främjar rörelse och ger synergieffekter i skolbänken genom bättre minne och stresstålighet. Rörelse och hälsa går hand i hand! Svik inte dagens och framtidens elever, barn och ungdomar! 

siggan_V_fotbollsplan.jpg

(Barnen på bilden har inget med Sigfridsborgsskolan att göra)


Louise Fagerström    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Louise Fagerström lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...