Fristadens öppnande av en Ny Ungdomsgård i centrala Jakobstad.

 fenix_färdig_png1.png

Hej !

Vi är en ideell förening i Jakobstad som startade vår verksamhet våren 2020.

Vår plan är att få öppna dörrarna till en Ungdomsgård här i Jakobstad som har öppet alla vardagar och helger!

Ungdomsgården ska vara anpassad för barn och unga vuxna så att alla mellan 0-18år är välkomna! Våra öppettider kommer vara anpassade efter ålder. De yngsta på förmiddagarna (med dagmammor eller hemma-mammor/pappor) och eftermiddagarna för de i låg och mellanstadiet. Kvällarna för de unga vuxna.

Lokalen ska vara anpassad efter intressen och anpassas efter allas behov och önskemål. Där ska även du som barn/ungdom kunna vara med och lägga fram just dina önskemål på event och sysselsättning som du önskar skall finnas i lokalen.

Vi är varken en politisk eller religiös förening. Vi är en allmän ideell förening som i dagens läge alla jobbar ideellt för att kunna få öppna Fristadens UG (Ungdomsgård) till alla barn och unga, där alla kan känna sig trygg och välkommen!

Skriv under vår namninsamling om DU tycker att det här är något som Du gärna vill se ska finnas här i Jakobstad! Namninsamlingen kommer att pågå fram t.o.m 28/2-2021.

Listorna kommer att lämnas in till de ansvariga i kommunen Jakobstad.

Vill du veta mer om vår verksamhet tveka inte att ta kontakt med oss! Vill du bli passiv eller aktiv medlem för att stödja vår verksamhet? Köp ditt medlemskap via nätet på vår hemsida https://www.fristaden.fi/bli-medlem/


Linda Backlund / Fristaden r.f    Kontakta namninsamlingens skapare