Free Hermano - #LEGALISERABRASSET

Vår käre broder och vän Hermano är fortfarande inte utsläppt. Han sitter bakom lås och bom över en liten blomma och han är inte den ende tyvärr. Det finns många Hermanos y Hermanas runtom i Sveriges anstalter vars brott är att de suttit på lite Cannabis eller tillochmed haft det i blodet. Trams! Totalt Oacceptabelt! Där har dom inget å gö.. Dom ska vara med oss under fläkten. Så e d bara!

Medan hela världen släpper örten fri stramar Sverige åt tyglarna. Som enda land i världen kommer det nu inte bara vara olagligt att inneha eller ha brukat Cannabis, Sverige vill även kriminalisera förberedelse av bruk. Dvs. Du kommer inom en snar framtid kunna bli roomie med Hermano endast genom att ha rullpapper/grinder på dig alt frågat Abdi om den brune.

Det funkar inte längre! Politiker kommer inte legalisera ett skit... det är upp till oss!

Fredagen den 17:e december släpps Sveriges ny nya Cannabismanifest.

Följ och stötta kampen genom att skriva under denna insamling, dela, använd #legaliserabrasset och håll er uppdaterade på @rudeboy.rec

Hermano ska ut och brasset kommer bli legaliserat!

 

#FREEHERMANO #LEGALISERABRASSET

www.instagram.com/rudeboy.rec

Facebook_LegaliseraWithHashTag1.jpg


Kenneth S. Erlingsson    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Kenneth S. Erlingsson lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLERBetald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...