NEJ till asylboende i Vittsjö!

Quoted post

anti - Attendo

#1 Attendos affärside

2012-11-20 20:12

Företag som Attendo , som har som sin affärside att med skattefinansiering berika sig på en bristfällig åldringsvård och nu på sk flyktingar borde förbjudas. Att innevånarna i Vittsjö först ska betala skatt som hamnar i Attendos fickor och sedan ska behöva stå ut med den ökade kriminalitet som följer i spåren av ett asylboende är en ren skandal.

Svar

Den politiskt korrekta flummaren

#6 Re: Attendos affärside

2012-11-30 19:42:59

#1: anti - Attendo - Attendos affärside

Okej - låt oss börja med att du skriver "så kallade flyktingar". Du menar alltså att det inte finns några flyktingar alls utan att alla som "flyr" (för att använda din terminologi) är kriminella? Eller är det bara dessa flyktingar som nu kan vara på väg till Vittsjö som är kriminella? Och hur vet du det?

Vidare - du utgår ifrån att kriminaliteten kommer öka i och med ett asylboende. Eftersom vi inte kan veta något om dessa människor, eller hur flyktingmottagandet kommer att gå till, så bör du mena att alla flyktingar är kriminella, korrekt? Gället det bara flyktingar eller alla invandrare? Och om det gäller alla invandrare, gäller det danskar, tyskar och amerikaner - eller bara araber?

tranan

#44 Re: Attendos affärside

2012-12-07 09:03:14

#1: anti - Attendo - Attendos affärside

En bra beskrivning av Attendos verksamhet och affärsidé.

Det är en ren skurkverksamhet.

 
Facebook