Stöd SVT:s sändning av dokumentär om Ukraina

Quoted post

Maidan Norway

#30 Re: Proukrainska organisationer och NATO-lobbyn försöker tysta ner det fria ordet!

2016-04-26 10:32

#5: Oleg Mezjuev - Proukrainska organisationer och NATO-lobbyn försöker tysta ner det fria ordet! 

 Vi har da aldri sagt at vi er imot det frie ord.

Vi ber om at en film, som er særs kontroversiell (se fransk diskusjon om film), og som åpenbart har så mange påstander som veldig mange journalister og kjennere av konflikten i Ukraina sier vrenger på fakta, vil tjene på at det er en påfølgende debatt i studio.

Det handler om å få fram flere sider av saken - det frie ord, og det håper vi alle andre også støtter.

Hallvard Fagerland
Maidan Norway

Svar

Eva

#32 Re: Re: Proukrainska organisationer och NATO-lobbyn försöker tysta ner det fria ordet!

2016-04-26 10:50:28

#30: Maidan Norway - Re: Proukrainska organisationer och NATO-lobbyn försöker tysta ner det fria ordet! 

Hallvard, er sida har totalt dominerat rapporteringen i två års tid nu utan någon som helst kritisk debatt eller saklig belysning av konfliktens andra sidan. Så nu när den andra sidan äntligen får en sällsyn möjlighet att komma fram i medialjuset, så ska ni typiskt nog försöka kväva den rösten med "en påfølgende debatt i studio" och det paradoxala "Det handler om å få fram flere sider av saken - det frie ord". Få fram flera sidor, eller tysta de som inte passar? Vad är ni så rädda för?

Oleg Mezjuev

#33 Jag ställerRe: Re: Proukrainska organisationer och NATO-lobbyn försöker tysta ner det fria ordet!

2016-04-26 10:59:38

#30: Maidan Norway - Re: Proukrainska organisationer och NATO-lobbyn försöker tysta ner det fria ordet! 

Jag skulle utan problem ställa upp på en påföljande debatt i en TV-studio. Men chansen att man blir insläppt där är dock inte så stor. Er sida har haft massiv support från mainstream media sen Dag 1 när Majdan-kuppen genomfördes. Ni har försökt hamra in "sanningen" i huvudet på ovetande svenskar som är upptagna med sina vardagsliv och som inte har så mycket tid att luska reda på mer fakta om vad som händer utöver det som som presenteras i TV-rutan, hörs i radio eller kan läsas om i våra "oberoende" och "demokratiska" tidningar. Och nu när ni får mothugg blir det ett jäkla kackel från alla håll och kanter. Filmen ska visas! Punkt. Och krävs det en debatt så tar vi den sen också. Ni ska inte få komma undan med era påhitt i all evighet.

Robbie

#81 Re: Re: Proukrainska organisationer och NATO-lobbyn försöker tysta ner det fria ordet!

2016-04-29 05:54:24

#30: Maidan Norway - Re: Proukrainska organisationer och NATO-lobbyn försöker tysta ner det fria ordet! 

 Men nu ljuger du.

Filmen är inte kontroversiell för någon förutom dem som är för odessa-massakern.

och som är emot att Krim faktiskt alltid har varit Autonom region både för och efter assosieringen till Ukraina och därmed har enligt folkrätten att rösta om federation, precis som scotland t.ex.

Vad är kontroversiellt med detta? Inget för en som står upp för yttrandefrihet! Du ser på Krim som en ägodel , vilket det aldrig har varit, står i varenda faktabok dessutom.

Odessa-massakern finns det filmbevis på, inbrända lik på foton och de som överlevde blir slagna och beskjutna av slaviska facister, vad är kontroversiellt med det???

det kontroversiellt att visa nynazister, är det det du säger?