RÄDDA ASKIMSBADET – AMUNDÖN – SKINTEBO

Quoted post


Gäst

#114

2016-03-06 14:26

Fel ställe att placera ett flyktingboende granne med ett dagis och i ett område där många promenerar och badar.Det känns väldigt oroligt att placera människor där som kommer från länder med helt annan kultur där våld är vardag.Dessutom sk. flyktingbarn som ofta är vuxna och uppger fel ålder för att få bättre bidrag. Bygg istället ett äläldreboende till de gamla som jobbat hela livet de är värda havsutsikt på gamla dar.Det finns plats vid Sisjön industriområde för flyktingar.

Svar


Gäst

#115 Re:

2016-03-06 18:01:32

#114: -  

 Bra talat. Apropå just äldreboende så kunde man läsa häromdagen att Göteborg inte utnyttjat det statliga stöd som erbjuds för byggnation av fler äldreboenden. Som skäl anger Göteborgs politiskt ansvariga att man inte har pengar att driva nya äldreboenden.

Kontraktet mellan stat/kommun (skatteindrivare) och oss som betalt skatt i mer än 50 år (pensionärer) tar man lätt på! Nu är man "enligt lag" skyldig att ordna boende till nyanlända!! Men förpliktelser gentemot oss medborgare, kan också gälla exempelvis tillgänglighet till cancervård, då är det inte lika noga med "skyldigheter". Skäms politiker!