Få Coop att ta bort sin felaktiga propaganda över köttdiskarna!

Quoted post


Gäst

#30 Re: Re: Re: Re:

2015-05-15 19:42

#27: dummafan - Re: Re: Re:  

 Jag har sett din så kallade "lindriga slakt". Inget med den var lindrig eller human. Men om den nu är så bra, varför inte prova den på dig? Eller vad är det som gör dig så speciell att du ska leva medans andra ska dö för att du känner för det?

Du vet, majoriteten av jordens alla grödor går åt till att föda 150 miljarder djur i stället för 9 miljarder människor och betydligt färre djur som skulle finnas om vi inte producerade dom. Om du hade läst på lite så skulle du veta att djurindustrin är den allra största orsaken till miljöförstöring som finns. 

Snälla utbilda dig lite innan du lägger dumma kommentarer. Jag somnar typ av att läsa det, för det är så otroligt dumt. Gäsp.

Svar

dummafan

#31 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-15 20:17:40

#30: - Re: Re: Re: Re:  

Hur går din fantasi slakt till, hur ska man kunna slakta ett djur bättre än att döda på en millisekund. Skulle inte känna så värst mycket. En spik genom mitt huvud dödar mig väldigt snabbt, hinner inte känna nåt. Vad är felet?

Vad är det för konstig värld ni lever i? det är skillnad på djur och människa. Hur hjärntvättade är ni som tror att mat är människor? herregud vart är världen påväg. Du kan inte på fullaste allvar se ett djur som en människa? Boskap har vi tagit fram för att kunna överleva, slippa svält. Det var innan vilddjur men det är de ej längre, vi tar hand om dem och gör så att dem mår bra. Sen så får dem bli lite uppstressade i kanske 10 minuter då dem slaktas. Inget lidande, utan död direkt. Så som det ska vara. Är det så mycket begärt? när djuret har levt ett dröm liv i flera år. Alldrig behövt bry sig om nåt, fått allt serverat. Ne, du borde växa upp. Hur gammal är du?  

äter ni det som en kossa äter? nej. Utan det krävs en ny odling för att ni ska bli glada. Djurindustrin är det inte som är boven. Utan det är gödslet som boskapet skiter ut. 

Leva i förnekelse och sen bli motbevisad, ja du. Väx upp säger jag bara.