Få Coop att ta bort sin felaktiga propaganda över köttdiskarna!

Quoted post

Jessica Johansson
Ansvarig för denna petition

#18 Re: Re:

2015-05-14 20:49

#14: dummafan - Re:  

 Döda är fel. Om du inte vill att vi dödar dig, så bör du inte heller döda andra. Simple as. Varje individ har rätt till sitt eget liv - det gäller ALLA djur - mänskliga som icke mänskliga. 

Svar

dummafan

#27 Re: Re: Re:

2015-05-15 17:08:18

#18: Jessica Johansson - Re: Re:  

Hur tror du ett slakt hus fungerar? dom dödas på det mest lindriga sätt som finns, de hinner inte känna eller uppfatta vad som händer. Vad tror du händer om man låter en gris leva ute i livet? finns en anledning till att det kallas boskap. 

vad tror du sker ifall vi slutar att avliva djur. Hur ska då de som har det sämre klara sig? Vill du öka svälten istället för att ta bort den, väldigt bra resonemang där. Ifall du tror att alla ska va veganer, så kan jag säga att du dödar väldigt mycket fler djur och orsakar onödigt mycket utsläpp. Bara för att tillverka din special mat. Samt att det är inte nyttigt eller billigt. 

Att klanka ner på ett varuhus som ger er så mycket vinst är väldigt fel. Liksom vad har dem gjort er? Räcker det inte att dom har bra priser och bemöter er trevligt? fast vad kan man förvänta sig från ett själviskt kommunist svin.

Att ni ens har tiden till att hitta på dessa resonemang är ju löjligt. En gris som kommer ifrån coop har levt sitt liv till det yttersta. Som även slipper känna depressionen och smärtan av att bli gammal.