NYTT LUCIA-BESLUT I SVERIGE NU

Quoted post


Gäst

#25

2014-10-25 17:44

Tillsammans måste vi kunna diskutera hur vi ska få till en lösning på de problem som redan nu finns med invandring/integration. Som någon sa tidigare, bara för att man pratar med en jihadist blir man inte en radikal islamist.

Svar

Johan

#52 Re: 25

2014-10-28 09:33:09

#25: -  

 Men snälla nån, vad är det som ska diskuteras?

Folkutbytesprojektet ledde till mycket problem mer eller mindre från start. Det borde ha stoppats då och politikerna skulle ha infört tydliga begränsningar, med specifierade kvoter för olika folkgrupper, totalförbud för vissa folkgrupper osv. Detta gjordes inte.

Det enda raka är avveckla hela projektet, ställa ansvariga inför rätta och påbörja återvandring.

Problemet är att människor som förespråkar ovanstående aldrig kommer få tillträde till gammelmedia i mer än möjligtvis minimal utsträckning. Och de flesta som ser sig som invandringskritiker är inte intresserade av att hjälpa alternativ media växa till sig. Det har ni visat gång på gång. Både Realisten och Nationell Idag har i dagarna tvingats kasta in handduken p.g.a. bristande kundunderlag. Dispatch International tvingades lägga sin tidning i malpåse och enbart köra på nätet. Nu säljer de inte ens några prenumerationer utan ska förlita sig på gåvor. Nya Tider har idag inte mycket mer än 3000 prenumeranter. SD hade 800 000 röster i riksdagsvalet...

Antingen skärper ni till er eller så ger vi upp.