STOPPA SD-FORUM PÅ SVT

Quoted post

Gunnel Gomér

#35 Re: Re: Troll

2014-01-07 12:39

#25: Kerstin - Re: Troll

Hej Kerstin!

Vad du än utsatts för på nätet är lika illa, oberoende av biologiskt eller socialt kön. Alltså, vi är människor och medborgare som vill delta i politisk dialog. Såna debatter kan hetta till och det är något mänskligt att bli grinig ibland kanske? Men när det går över i dagliga mobbingdrev och systematisk smutskastning så måste varje anständig människa säga ifrån. I synnerhet som det handar om SVT Debatt, Sveriges största forum för meningsutbyte i många frågor.

Det är ett gammalt och väl känt faktum att kvinnor haft det svårt på SVT Debatt sedan flera år. Det hänger ihop med att majoriteten inlägg på kommentarsfälten skrivs av aktiva SD-sympatisörer eller liknande. De flesta är män. Mellan 50 och 80% av inläggen skrivs av personer, som hämtar intellektuell näring på Avpixlat, Exponerat eller Realisten - de högerextremas sajter.

Vi vill helt enkelt få hyfs på det politiska samtalet och bredda de demokratiska möjligheterna för alla slags röster och åsikter på SVT Debatt. En mänsklig samtalsmiljö - helt enkelt:-)

Svar

Katarina

#36 Re: Re: Re: Troll

2014-01-07 12:44:43

#35: Gunnel Gomér - Re: Re: Troll

Bra sammafattat Gunnel. Tydligare och klarare än så här kan det nog inte bli. Just så!

Denna post har tagits bort av ansvarig för petitionen (Visa detaljer)

2014-01-16 14:42:36