Låt Aspergerkillen få sitt liv tillbaka - och bra vård!

Quoted post

Britt-Marie Stenberg, startare av namnlistan

#49 Re:

2013-05-12 20:12

#47: 7 dagar -

Uskon siihen mitä olet kirjoittanut. Että potilas voi olla "hankala" tai "epätoivoinen" ja muita keinoja ei löydy. Mutta miten se voi edes olla mahdollista että ihminen pidetään siellä VUODEN!? En taju. En ollenkaan. Vaikka olisi väkävaltainen. Sä et tiedä paljon oireyhtymästä, jos näin väität.

Miten joku voi päättää että otetaan se ihminen sinne vaan, vasten vanhempien tahtoaan, niille oli LUVATTU että he eivät laita poika eristyshoitoon ja silti näin tapahtu. En usku että se parantaa, vaan pahentaa.

Svar

7

#50 Re: Re:

2013-05-13 04:26:47

#49: Britt-Marie Stenberg, startare av namnlistan - Re:  

 

Tottakai on ymmärrettävää että ihmiset huolestuvat noin sensaatio hakuisesta uutisesta, mutta edelleen kehoitan suhtautumaan terveellä kritiikillä lehtien kirjoituksiin. Jotkut ihmiset tekevät ja puhuvat mitä tahansa että saavat itsensä ja niinsanotun asiansa esille.(kannattaa tutustua persoonallisuus häiriöihin etenkin psykopatiaan ja narsismiin); ) Valtionsairaaloista vielä todettakoon että niissä työskentelee erittäin motivoituneita ja hyvin koulutettuja ihmisiä jotka ihan varmasti tietävät paljon autismin hoitamisesta. Miksi ihmeessä lähetteen tehnyt kunta tai Vvs haluaisi "kiusata" potilaita lehdessä väitetyllä tavalla. Kyllä Suomessa sairaalat aivan oikeasti tekevät parhaansa ihmisten auttamiseksi. Täytyy myös muistaa että viranomaisten pitää hoitaa ja ajatella potilasta eikä aikuisen miehen vanhempia. Usein omaisten ja hoitavien laitosten näkemykset diagnooseista ja hoidosta poikkeavat paljon toisistaan. Varsinkin aikuistumassa olevan nuoren vanhemmilla voi olla vaikeaa käsittää sitä että heidän lapsensa on muuttumassa pikku pojasta mieheksi ja laki kohtelee häntä aikuisena. Vanhempien kontrollin menetys nuoren elämään voi toki olla traumaattinen kokemus ja mikäs sen parempi tapa purkaa omaa pahaa oloa kuin syyttää viranomaisia valehtelemalla. Tottakai omaisia ja perheitä pitää yrittää tukea tässä trumaattisessa kriisissä ja omaisilla on aina varmasti paljon arvokasta tietoa,mutta omaiset eivät voi päättää aikuisen ihmisen hoitamisesta. Sen on tehtävä amattilaisten. Lopuksi kertaan vielä että valtion sairaaloissa on tämän maan ehkä parhaiten koulutettu henkilökunta ja lääkärit ja sen lisäksi resurssit maan/maailman parhaisiin kouluttajiin ja ohjaajiin joten sairaaloiden potilaat saavat varmasti parhaan mahdollisen hoidon OIKEALLE DIAGNOOSILLEEN.