Utan assistans stannar livet!

Quoted post

Demokraten

#89 Re:

2013-04-21 13:14

#53: -

Persomligen brukar jag som pigg pensionär försöka gå ut med de som behöver "en liten skjuts".

Tyvärr har vår "käre landsfader" valt att lägga sjukvårdspengar på illegala (krimminella) individer som får allt fritt.

Den som följer lagen blir utan, om du behöver assistans så måste du vända dig till en "nyinflyttad entrepenör" som har en "broscha" som är läkare och utfördar intyg till den med rätt valör på betalningen. Du skall inte heller söka för under tjugo timmar, det blir automatiskt avslag av de "inflyttade utredarna".

Du skall söka för 24/7-365 dagar, med semestervikarier och specialbil. Doktor Ali Mohammads stämpel ger en god skjuts framåt. Helst två, då ser "utredarna" att du betalt för dig till deras landsmän. Mycket viktigt.

Såg för en vecka sen en med tydliga svenska problem som ville dra in rullstolen för en vän till mig. Han hade ringt mig i panik

att det var en från försäkringskassan där och skulle hämta rullstolen. När jag frågade varför och vem som skulle få den istället så kröp det fram att den skulle levereras till ett "baaaaaarn-boende" där en behövde en stol så hans två bröder kunde rulla honom.

Då ringde jag polisen och det kom två stycken, en vit svensk och en "mörk" kollega.

De sade att FKs representant hade rätt att omdisponera av FKs tilldelad matriel.

Bra, sade jag, får jag se FKs kvitto. Den från FK "skickade" nysvensken blev riktigt arg, särskilt när jag ringde till "beslutsfattaren" som förnekade att de skulle ta rullstolen. Han visste inget, sa han.

Då bad jag polismännen att ta upp en anmälan mot "FK-representanten" och till anmälan fogade jag mitt kvitto på min personligt inköpta rullstolen som altså tillhörde mig! Poliserna garvade och var tvungen att handboja den mycket ilskna FK-representanten.

Så lita INTE på "Försäkringskasse-personal".

Tyvärr måste en lagändring till för att få rätt personal som "assistans", inte heltid för familjemedlemmar.

Bra tänkt men fel utnyttjat. Jag gråter tillsammans med de svenskar som arbetat och betalt skatt men inte får "assistans" medan "nysvenskar" får miljoner, UTAN ATT VARA I BEHOV! Det är skamligt! Fast vi är ju nere i fjärdedelsägg nu?

Tacka (sparka) Reinfeldt i nästa val. Andra partier har Vård och Omsorg på sitt program, SD t.ex.

 

Svar

Lisa

#100 Re: Re:

2013-07-09 18:19:08

Försäkringskassan har aldrig förskrivit några hjälpmedel, det du skriver är ren och skär rasism och hör inte hemma bland oss som värna de svaga i samhället, ta ditt skitsnack nån annanstans tack!