Motsättning av modulshusen i Örby

J
Gäst

/ #12

2016-05-26 09:38

Varför har inte Örby och Älvsjöboende tidigt blivit informerade om detta så att protestlistor hade visat vad man tycker om detta?

Orimligt jättehög andel av sk flyktingar till en sådan liten plats som Örby. Självklart skapar detta en enorm belastning och otrygghet av denna mängd främlingar inte bara Örby och Älvsjö utan hela samhällsstrukturen. Sjukvård, skolor och transportsystem mm. Mycket troligt är att de flesta är ensamkommande män som kommer att driva runt i Örby, Högdalen och Älvsjö. En stark känsla av otygghet sprider sig hos oss boende. Vem ansvarar för säkerheten i området?                                

Hur ställer sig Stockholmsmässan där man har många internationella tillställningar till detta? Dessa parkeringar är sprängfulla av fordon vid mässtillfällena. Redan nu fylls de smala villavägarna med bussar och personbilar vid mässor.                             Kommer man hit kan man inte ställa krav var man skall bo mm utan placering skall ske efter direktiv från myndigheter och i samråd med boende. I norrland t.ex. finns enorma områden och ytor som är mycket bättre för den här typen av "tillfälligt" boende och hur definieras "tillfälligt"?

STOPPA MODULBYGGET OCH NEJ TILL FLYKTINGBOENDET !!!!