Vi kräver ett djurförbud för Nikitas och Tysons husse. Nu!


Gäst

/ #148

2016-04-18 23:47

Anser att det är viktigt att vi samarbetar och höjer våra röster i protest mot detta oprovocerade våld. Våld som utövas på djur som inte har minsta chans att försvara sig. Att äga ett djur är förenat med ansvar och en hel del skyldigheter. Så som bland annat att se till att djuret lever i en god miljö med bra mat, mortion och omvårdnad. Dessutom att se till så djuret får vård om det blir sjukt och ansvara för dess säkerhet.
Klarar man inte av detta ska man inte ha rätt att äga djur! Vi måste tillsammans hjälpas åt att skydda dom stackare som far illa. Alla som ser ett djur fara illa och som inte anmäler det är lika medskyldiga till djurets lidande!!! Dessutom måste Sverige jobba för att de som nekas ha djur inte heller kan skaffa djur, vilket idag absolut inte fungerar.
Det är dock viktigt att börja att göra något. Skriv på sådana här upprop och anmäl alla fall av vanvård/misshandel av djur och sexuellt utnyttjande av djur!!! Är man rädd så anmäl anonymt men låt ALDRIG djuret fortsätta lida utan att du gör något. Det är min inställning.