Politiker och tjänstemän måste ta sitt ansvar!

Guest

/ #156

2016-04-12 18:34

Nu utnyttjar Sverigedemokraterna våra protester.  

Nyanlända är  här pga konflikter i Afganistan och Syrien. Allting började när västländerna blandade sig i ländernas  politik för att tjäna en massa pengar.  Vilka har sålt vapen och hjälp dessa länder  för att bygga en arsenal av vapen ?

Vi som har det bra har ett ansvar men då ska politikerna lyssna på medborgarnas förslag. Man ska se till att inte bilda Vi och De- samhälle. Då har politikerna gett Sverigedemokraterna en chans att bli största partiet i Sverige. Vi får inte vara naiva.  Glöm inte andra världskriget . Vill vi verkligen ge våra barn ett krig och vart ska de fly? 

Varför vill politikerna inte flytta modulerna exempelvis till Djursholm, Lidingö, Djurgården, Nacka, Saltsjöboo för att där bor De som bestämmer över landet. Dessa ställe har så många fria ytor där man kan integrera folk på rätt sätt och det  finns inte någon flygplats som stör. 

Politikerna måste se till för medborgarnas bästa, våra barn med bra och välfungerade skolor, bra sjukvård , bra äldrevård och bra integration. 

 

Vi vill ha dialog med våra politiker och att de ska lyssna när vi protesterar.