Politiker och tjänstemän måste ta sitt ansvar!

Kajsa

/ #138

2016-04-10 16:11

Nu får det väl vara NOG!!!!  Bromma kommun hyr ut lokal på Dr Abrahamsväg 86 till Solna kommun för ensamkommande barn   ( VUXNA MÄN ) ,ska vi dessutom ha 2 till boende här ????  Sätt barackerna i Äppelviken där finns grönområden i massor . Vi har tagit vår del redan på Dr Abrahamsväg

 

Bromma ligger i Stockholms västra kommundelar och är delvis ett område med stora dyra villor där många kändisar bor. Här bor delar av den samhällselit som propagerar för mångkultur. Av någon anledning samlas människor som säger sig älska mångkulturen alltid i nästan helvita områden, ofta i villaområden eller andra idyller.

Lokalmedia berättar nu att en ”ideell aktör” öppnar boende för ”ensamkommande flyktingbarn” i Bromma. Samma aktör har redan öppnar boenden för ensamkommande på andra håll, men vem aktören är tydligen väldigt hemligt eftersom det inte framgår någonstans vilka de är. Lokalmedia nämner däremot förnamnet på enhetschefen, som sägs heta Lena, hos aktören. Aktören har dock en egen hemsida som finns här. Asylboendet kommer att finnas på Doktor Abrahams väg 86, Bromma.

I veckan som gick har man informerat grannarna i området, men var boendet finns är också hemligt.

Detta hemlighetsmakeri kring asylboenden visar hur sjuk politiken är. Politikerna och media är rädda för all den kritik som kommer om allmänheten får veta sanningen om alla kostnader, problem och konsekvenser av den för Sverige så skadliga migrationspolitiken.

Formellt sett ska Solna stad ansvara för boendet eftersom ”aktören” arbetar på uppdrag av Solna. Asylboendet kommer att ha mellan 30-50 platser.