RÄDDA ASKIMSBADET – AMUNDÖN – SKINTEBO


Gäst

/ #110 Re: d

2016-03-06 08:15

#23: -  

Ett mycket välformulerat inlägg, dock blir jag fantastiskt FÖRVÅNAD hur Askims/Hovås/Billdalsbor nästintill verkar tagna på sängen över att det skall placeras ut flyktingboenden i området!

I riksdagsvalet hösten 2014, fick alliansen drygt 75% av rösterna i de aktuella valkretsarna.

Alliansens och den rödgröna-röran tävlade i nästintill ett öppet gatlopp om vilket regeringsalternativ som föreslog att ta emot flest asylsökande utan någon plan för integration. Detta skulle också vara det bästa sättet för att hjälpa de 5miljoner flyktingar i nöd.

Argumentationen var glasklar och politikernas agenda fullt transparent, vilket knappast kunnat undgå någon enstaka väljare.

Vårt demokratiska system bygger på val vart 4:e år.

Jag tycker att det mycket underligt att NU, drygt 1,5 år efter riksdagsvalet plötsligt går ljuset upp för Askims/Hovås/Billdalsbor att de människor vi via vårt demokratiska system valt att ta emot också behöver tak över huvudet. 

Det man kan utläsa ur kommentarer och inlägg ovan är att "paniken i byxan" snarare härrör från att det skall etableras flyktingboenden i området  och i vår absoluta närhet snarare än den absoluta placeringen.

 

TACK för ordet!

Med vänlig hälsning, 

Förvånad Hovåsbo