ödåkra behandlingsboende


Gäst

/ #9

2016-01-29 22:58

Ni som inte blir påverkade utav detta beslut, ni måste snälla förstå att vi som har barn i området blir oroliga. Vi har inte fått någon som helst info om detta, kommunen har behandlat oss så respektlöst! Och när vi kommer i kontakt med denna verksamhetschef så stämmer uppgifterna absolut inte överens med det som kommit ut i tidningen. Stödboendet kommer INTE vara bemannat dygnet runt och det är INTE alla som är i slutskedet utav sin behandling, utan "de flesta". 

Inte konstigt att folk blir upprörda när det bara släpps som en bomb på oss. 

Boendet ligger 2 stenkast ifrån en förskola och skola. 

Majoriteten som bor här i området ÄGER sina bostäder, området har blivit populärt då det på senare år blivit väldigt barnvänligt, alltså har även priserna blivit satta därefter. Det är ren fakta att majoriteten inte vill bosätta sig i nära anslutning till stödhem för missbrukare. Därav kommer priserna på våra bostäder att falla. Mindre populärt - lägre priser. 

Vad som behöver understrykas, betonas och klargöras är att vi som är mot detta fördömer inte dessa enskilda individer, vi vill inte neka dom någon hjälp, men det måste finnas andra vägar än på bekostnad utav andra! 

Och ni som säger "du vet inte vem din närmsta granne kan vara" Nej, men det är skillnad på 1 granne och 49 st.