REGERINGEN SKA AVGÅ OCH NYVAL UTLYSAS


Gäst

/ #5

2015-09-12 20:44

Håller helt med om inlägget. Nu sällar sig ekonomen Jan Tullberg, tidigare forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och docent i ekonomi, till skaran av ekonomer som gjort försök att beräkna invandringens kostnader. I den nyutgivna boken ”Låsningen – en analys av svensk invandringspolitik” uppskattar Tullberg att nettokostnaden för invandringen under 2013 uppgick till 250 miljarder kronor, vilket är ungefär 7 procent av Sveriges BNP.

## Sveriges ekonomi kan bli som Greklands, om denna dyra Invandring fortsätter. Invandringen kostar c:a 300 Miljarder per år, dessa pengar kan användas till nyttigare saker. Stäng Sveriges gränser # Omedelbart # Så kan vi kanske rädda vår usla ekonomi. Skicka oxå ut alla som inte har rätt att vara här. Röntga alla Invandrar barn som säger ett de är under 18 år, skicka hem de som är över 18 år omedelbart. Det handlar om pengar som skulle kunna användas till höjda löner för sjuksköterskor, höjda lärarlöner, höjda pensioner, borttagande av straffskatt för våra äldre, fler och snabbare operationer, ett militärt försvar som kan försvara folket och landet, återinförd värnplikt och mycket mycket annat. Vi skulle kunna få en fantastiskt god välfärd om pengarna användes till annat än massasylinvandringen.” Kan ej förstå att vår idiotiska Regering har lånat ut 3 Miljarder till Grekland.

Dessutom nyligen lånade ut 1 miljard till Ukraina. Pengar vi alldrig kommer att få tillbaka. Samt höjde det årliga bidraget till Palestina och Hamas till 1,5 miljard/år. Det finns pengar, men inte till fattiga Svenskar.

En tysk pensionär betalar 17 procent mindre i skatt än löntagare.

Doktorn kostar inget och inte heller medicinen. Glasen i glasögon är gratis men man får betala bågen själv. I Tyskland tycker man tydligen att ögonen hör till kroppen. Vanliga tandlagningar är gratis, dock ej kronor eller bryggor.

Tyskland har cirka 90 miljoner invånare, vi i Sverige är cirka tio miljoner. Är tyska politiker så mycket duktigare och humanare för pensionärerna än våra?