Vi säger NEJ till Regeringens erkännande av Palestina som stat!


Gäst

/ #44

2014-10-21 13:53

Sverige har inte råd att förstöra för Israel. Det kommer att kosta, på samma sätt som det kostat för ANDRA NATIONER SOM GÅTT EMOT GUDS VILJA MED ISRAEL.
“En profetia, HERRENS ord om Israel. Så säger HERREN, han som har utspänt himlen och lagt jordens grund och som har format människans ande i henne: Se, jag skall göra Jerusalem till en berusningens kalk för alla folk runt omkring. Också Juda skall drabbas, när Jerusalem blir belägrat. Det skall ske på den dagen att jag skall göra Jerusalem till en tung sten för alla folk. Var och en som lyfter den skall göra sig illa på den. Och alla jordens folk skall församla sig mot henne.” (Sak 12:1-3)

VI ALLA MÅSTE VETA ATT DET FINNS ETT DYRT PRIS FÖR ATT GÅ EMOT ISRAEL !

President George W Bush Sr blev berömd för sina tal om en "ny världsordning”. Han var också den första amerikanska presidenten att införa begreppet "land mot fred" i konflikten mellan Israel och deras arabiska grannar. ”Land mot fred” innebär att om Israel överlåter en del av landet som har lovats till dem för evigt av Gud den Allsmäktige till sina arabiska fiender, så kommer det att bli fred i Mellanöstern. Detta koncept utgjorde grunden för Madrid-konferensen i oktober 1991 som han arrangerade. Det var första gången i historien som israeliska och palestinska ledare samlades för direkta fredssamtal.

Den 30 oktober, precis när konferensen började, utspelades något som senare fick namnet "Den perfekta stormen", som även blev till film i Hollywood. Forskarna betecknade det som ett skräckscenario då tre olika stormar förenade sig över Atlanten, ändrade kurs och med förödande kraft svepte in över New Englands kust. En av de egendomar som skadades svårt var president Bushs privata sommarresidens Kennebunkport i Maine. Medan presidenten höll sitt inledningsanförande vid konferensen i Madrid, översköljde upp till 12 meter höga vågor hans hem och spolade hans dyra möbler och övriga ägodelar ut i havet. Stormen orsakade sammanlagt skador för uppskattningsvis 1 miljard dollar.


Den 24 augusti följande år 1992, hölls ett uppföljningsmöte till Madrid-konferensen i Washington DC. Målet var detsamma: att skapa fred genom att tvinga Israel att ge upp delar av det förlovade landet. Samma natt drabbade orkanen Andrew Floridas kust. Den skulle komma att bli den dittills mest kostsamma orkanen i USA:s historia, med skador för omkring 30 miljarder dollar.
1993 hade Israel valt en ny regering ledd av premiärminister Yitzchak Rabin. I motsats till sin föregångare Yitzchak Shamir, böjde sig Rabin för de amerikanska påtryckningarna angående land för fred och inledde hemliga förhandlingar med PLO. Från april till augusti 1993, exakt samma tid som dessa förhandlingar pågick vilka ledde fram till det ökända Osloavtalet, drabbades den amerikanska Mellanvästern av översvämningar vilka orsakade skador för uppskattningsvis 15 miljarder dollar. Översvämningar av denna omfattning inträffar bara ca en gång på 500 år.