Vi protesterar mot Halalslaktat kött i skolor/förskolor och äldre


Gäst

/ #33

2014-02-28 17:19

När ska vi börja bevara våra egna svenska seder och våga vara dom vi är Svenskar. Inte ska någon tro att om vi flyr till ett annat land så anpassar dom sig efter oss.. Man får ta seden dit man kommer. Huvudsaken ingen behöver svälta. Det finns ju alternativ på menyn då det är sådana dagar. Jag själv är inte troende islam lr nått annat och vill inte äta det som är bönat och slaktat enl en specifik religion. Det strider emot min tro och syn på religion.
För inte är det någon som tvingar dom att äta Svenskt slaktat kött eller för den delen fläskkött.
Och när ska det ta stop att anpassa oss efter andra och hur många seder och svenska högtider ska försvinna innan någon verkligen går in och säger ifrån.
Vi lever och bor i Sverige med dess kultur och högtider. Låt oss då stå upp för dom. Viss är det bra att det finns alternativ men det ska ju inte innebära att vi ska tvingas på religösa maträtter och att sluta med våra uråldriga traditioner.
Tänk på det den dagen och om du skulle fly till ett annat land. Dom kommer inte anpassa sig efter dig och din religion. DU får anpassa dig till deras förhållningssätt.