Rör inte vår hyra på Nevisborg/Staffanstorp.

Kontakta namninsamlingens skapare

Diskussionsämnet har skapats automatiskt av petition Rör inte vår hyra på Nevisborg/Staffanstorp..


Gäst

#1

2013-12-18 17:34

Håller fullkomligt med göran Asplund. Finns inget som ger Lifra nån anledning att höja hyrorna igen. Att de , som det verkar, köpte "grisen i säcken" ska väl inte gå ut över oss!!

Gäst

#2

2013-12-19 15:50

Hyran efter standarden, hur är den nu år 2013?

RA
GA

#3 Vill fortfarande veta..

2013-12-27 13:58

..vad tusan det är vi hyresgäster får i utbyte mot denna hyreshöjning och som vi inte redan innan fått och har?

Har servicen på området blivit bättre sedan förra hyreshöjningen?

Har vi fått det renoverat, ommålat och tapetserat sedan förra hyreshöjningen?

Är det inte så att vi själva får måla om och tapetsera om våra lägenheter om vi anser det vara nödvändigt? Jovisst är det så, så där faller ju en stor budget bort från hyresvärden som slipper betala bland annat hantverkare för att utföra dessa ommålningar och tapetseringar!
Vad gäller den färg och de tapeter sedan man som hyresgäst har rätt att välja mellan, så är det ju exakt samma standardvaror som alltid, begränsat till max..med andra ord. Kostnaden för LIFRA i detta fallet är ju rent av skrattretande, ändå har dom inte råd med att betala för en liten sketen PENSEL!!! (utöver färg och tapeter)

Och ÄNDÅ skall vi då få vår hyra höjd återigen, kan NÅGON här fatta hur i hel**** man då tänker hos hyresvärden, inte minst med tanke på ovanstående?!

Det handlar här om rena FANTASISUMMOR vad gäller hyreshöjningen, likt de fantasisummor det handlar om i elitidrotten, det är högst överdrivet och osmakligt, minst sagt.

Delar du/ni dessa åsikter och uppfattningar, så AGERA och SKRIV PÅ, oavsett vem du är och bor, för detta drabbar ALLA hyresgäster förr eller senare, börjar en hyresvärd höja..så följer andra efter!

Hyresgästföreningen i all ära, men nu är det dags att HYRESGÄSTERNA själva får göra sina röster hörda, vi skiter i mutkaffet och mutbrödet och kräver bara stopp för vidare hyresförhandlingar.

Gäst

#4 Värmen i lgh

2014-02-04 20:19

Har just nu 14 grader i lägenheten. ...vet fler som har det...Anna Lundgren