För ett misstroendevotum mot utrikesminister Margot Wallström

För ett misstroendevotum mot utrikesminister Margot Wallström / Uppdateringar / Nu har Riksdagen underrättats! / Kommentarer


Gäst

#1

2017-07-04 15:25

Tack för ert hårda arbete - vi hoppas på resultat! Hon måste bort!

Med vänlig hälsning - Ewa Edén-Modén

Gäst

#2

2017-07-04 15:26


Blir så upprörd över att Margot Wallström agerande angående stöd för Hamas! Hon borde avsättas omedelbart!

Gäst

#3

2017-07-04 17:16

En sån människa ska inte inneha en sådan viktig post. Margot Wallström saknar kunskap och kompetens och agerar endast för sin egen vinning. Hon är farlig för Sverige .
Sunray

#4

2017-07-04 22:00

Thank you so much. 


Gäst

#5

2017-07-09 16:59

Anna Säve
Krikelin

#6

2017-07-10 13:15

VIVA! Vad glad jag är att riksdagen får kännedom om det enorma misstroendet vi alla känner för den absurda Israelhatande politiken som den svenska regeringen bedriver och som de flesta svenskar inte har en aning om. Sakfrågan tystas ned och  genom att upphöja palestinier som de goda och offer för det onda Israel, kan man ursäkta vilka kränkningar och arroganta utspel som helst mot Isrel.  En svart/vit utrikespolitik. Är det vad som menas med feministisk utrikespolitik? Skam!

Det finns inte någon som helst motkraft vare sig i media eller politiken, mot desinformationen och nedsvärtningen av israel, förutom Lars Adaktusson i Bryssel, som förtjänstfullt kritiserar den exempellösa idealiseringen av de diktatoriska terrororganisationerna, Al Fatah och Hamas och deras uttalade syfte att vilja förgöra och utradera Israel och dess folk till sin egen fromma; ett allenarådanden palestinskt muslimskt herravälde. Att inte de ansvariga ser den större bilden; att detta inte handlar om fred utan om fördrivningen av Israels invånare medelst terror, anbefallt av de muslimska atablissemanget, bland annat Irans högste Ayatohllah. Ayatohllan predikar terror som vägen att göra sig av med israelerna på sikt.

Det är ett religiöst gerillakrig som utförs av Israelhatande palestinier,  sanktionerade av de flesta arabländer och en stor del av de muslimska länderna  i FN. Inte en enda anmärkning från FN riktas mot alla terrordåd som utförs dagligen av dessa terrorister mot judar i israel. I Sverige låtsas man inte om det. Istället går Löfve´n arm i arm med högste ayatohllan och lovar guld och gröna skogar. Man upprättar handelsdelagationer och förbindelser med Iran men inte med Israel, som är den enda demokratin i mellanöstern! Har aldrig varit med  en liknande mardröm som den Sverige befinner sig i utrikespoliiskt! Orsaken är Wallström och hennes stöttepelare. Stort TACK för ett viktigt initiativ för fred och rättvisa.