För ett misstroendevotum mot utrikesminister Margot Wallström

För ett misstroendevotum mot utrikesminister Margot Wallström / Uppdateringar / Tack alla som hittills skrivit under! / Kommentarer


Gäst

#1

2017-05-18 13:37

Lycka till och gärna vidare med Löven
hälsar
Rune

Gäst

#2

2017-05-18 14:15

Tack för gott och livsviktigt arbete! Har spridit det till så många jag kan!

Ewa Edén-Modén

Gäst

#3

2017-05-18 23:00

Avsätt utrikesministern! Genast!

Gäst

#4

2017-05-22 18:48

Hoppas att så många som möjligt vill skriva under. Det handlar om att skapa en möjlig fredsvilja hos alla parter -inte ytterligare motsättningar, något som Margot Wallström bidragit till genom sitt partiska agerande till förmån för Hamas och Al Fatah, två grupper som båda brukar terroratentat mot israel och sinsemellan. Hur kan man som utrikeseminister bara stå och se på, när organisationer som säger sig vilja fredssamtal, istället visar sig inte vilja annat än aggression mot dem de ska samtala med, i det här fallet israel. Hur är det möjligt, att underlåta att reagera mot det?
krikelin

#5

2017-07-16 08:56

Stort Tack för initiativet att avge en misstroendeförklaring mot Wallström. Man undrar vad det är för sorts utrikespolitik hon bedriver? Den är i alla fall inte neutral, saklig och opartisk, för då skulle hon aldrig "erkänt" ett Palestina som för närvarande styrs  av två rivaliserande terrororganisationer ( Hamas och Al Fatah) utan att ha den israeliska statens Israels säkerhet i åtanke-ej heller befolkningen som styrs av dessa terrororganisatione, vilka har som mål att förinta israel och skapa ett muslimskt herravälde i mellanöstern). Norges utrikesminister Börje Brende är däremot hälsosamt avvaktande  i frågan om att erkänna ett land som styrs diktatoriskt av två rivaliserande odemokratiska organisationer.

Att Wallström dessutom behandlar Israel som luft och tillämpar alla tänkbara sätt att chikanera både israels ambassadör i Sverige och Israels stat. Ett graverande exempl är när hon "skämtsamt" sänder en IKEA-möbel i gåva till israel. Hon har allvarliga problem vad gäller sitt agerande och blir med rätta portad från att besöka israel eller delta i några fredssamtal i fortsättningen. Ska en sådan människa få representera Sverige? Hon har lyckats förstöra allt vidare kontakt med Israel för lång tid framåt.