Vi Som Inte Vill Att Gina Dirawi Ska Vara Julvärd.


Gäst

#351

2015-11-28 20:22

Det är så ensidigt med Gina Dirawi överallt! Desutom har hon uttryckt antijudiska /antisemitiska åsikter.!!! Dubbelmoral!

Gäst

#352

2015-11-29 15:49

Att palestinsk muslim med mycket tydliga antisemitiska kommentarer skall både va julvärd o leda melodifestivalen är en präktig skandal.Att hon är palestinier ursprungligen o judehatare måste va väldigt politiskt korrekt enligt SVT det är min uppfattning inget slumpmässigt men desto mer osmakligt.

Gäst

#353

2015-11-30 00:36

Vad vet en muslim om julen som är en kristen tradition. Hur kan man själv vilja göra det hon gör när hon är muslim?
Fröken Anna

#354

2015-11-30 05:18

Svenska barn och vuxna vet knappt vem Jesus var och vad han stod för.

Tror att man kan jämföra Jesus med Muhammed. Barn i Sverige kan mer om Disney än om Bibeln.

Och sen lär de sig om en förljugen Muhammed. Jesus fick Judarna och andra att sluta stena människor.

Medans Muhammed gjorde det till en evig lag Sharia! Att ta bort Julens kärna "Jesus" visar på ett outbildad tänkande. Kom ihåg att att Jesus inte skapade någon religion utan bara ville visa på kärlek och respekt..


Gäst

#355

2015-11-30 05:37

Tycker det är fel att lämna sådana kommentarer i tv. PROPAGANDA I SVT ska vara opolitiskt. Sedan får de tycka o tänka vad de vill, men inte i media .

Gäst

#356

2015-12-01 18:21

Jag tycker inte muslimer ska leda en kristen högtid.

Det är en förolämpning mot svenska folket.


Gäst

#357

2015-12-02 08:18

P g a Gina Dirawis många olämpliga uttalande om antisemetism anser jag henne helt olämplig som julvärd för just en av våra största kristna julhögtider ! ! !
Aquarelle

#358 Julvärd

2015-12-02 09:49

Gina Dirawi har givit uttryck för antisemitiska åsikter. vidare har hon argumenterat för att muslimska kvinnor ska bära huckle under förevändande att det är ett frivilligt val. Hon anser den frågan inte får diskuteras, vilket föranledde Janne Josefsson att föreslå att Dirawi borde flytta till Nordkorea. Eftersom man där också utövar åsiktsförtryck.

julen är den viktigaste kristna högtid på året. Vissa av The muslim comunity kalla kristna för otrogna hundar. Muslimer har genom historien, nu senast IS förföljd och mördat kristna. Vi finner det stötande att en representant för denna religion ska ansvara för att introducerade denna utpräglat kristna helg i public service-TV. Hur ska hon avsluta när sändningen övergå till Midnattsmässa i Rom, Allah akbar eller Gud välsigne er? 

Svensk TV har en drift att slicka alla åsiktsriktningar i baken i strävan efter att alltid ligga rätt i relation det politiskt korrekta. Det är en pinsamhet att vi skickar vår egen kultur och kristna arv i papperkorgen för att uppbära en slags popularitet i dessa kretsar.


Gäst

#359

2015-12-03 01:22

dags att sluta betala tv licensen ,dennakvinnan dyker upp alldeles för ofta i tv.

muslimer har aldrig bidragit med något gott i samhället.

kommer aldrig att förstå varför vi svenskar inte protesterar mer.


Gäst

#360

2015-12-04 01:08

Julen firas till minne av Jesu Kristi, frälsarens, födelse. Att utse en uttalad muslim till julvärd på Tv är en medveten kränkning av hela den kristna befolkningen i Sverige.

Gäst

#361

2015-12-04 02:02

Så självklart! Mitt hjärta och min hjärna samarbetar helt i denna fråga. För att använda ett av många muslimers favorituttryck : " Jag känner mig KRÄNKT att Gina ska sitta som julvärd då just julen är en av våra absoluta favorit-högtider " Det är som ett stort HÅN mot våra traditioner, seder och bruk.
När mina söner var små och gick på "lekis", som det hette då, stoppades julpysslet och pepparkaks-baket pga två muslimska mammor som hade sina barn på samma lekis. De sa till personalen att om de inte tar bort detta så är det KRÄNKANDE och en SKYMF mot deras religion och då skulle deras barn omedelbart byta lekis. Vad tror ni hände? Stod personalen fast vid våra härliga traditioner som våra barn fostras i och bad vänligt men bestämt att dessa två kvinnor då fick söka till andra lekis eller hålla sina barn hemma denna dag? Eller ändrade personalen på dessa aktiviteter utan att ens våga försöka stå upp för VÅRA barn, VÅRA seder i VÅRT land? Gina, äger du ett uns av självinsikt, säg då av dig detta uppdrag NU!!!!!! Får du inte tillräckligt med uppmärksamhet ändå tycker du? Melodifestivalen och SVT är en STOR lekstuga som absolut inte kommer att säga emot dig och dina förslag om att införa vad du än ber om. Tillsammans med röda mångmiljonären Henrik S kommer ni att få igenom en massa härlig propaganda för både din tro och för hans "mysiga" radikala vänsteråsikter. Så snälla Gina, räcker inte det? Måste du ge dig på ett sånt otroligt starkt svenskt varumärke som just vår jul?
Mycket vill ha mer..... Kan du inte unna oss det enda (snart) vi har kvar av det vi föddes in i? Du är en SKYMF mot det mest svenska som finns. Gina, du är INTE min julvärd. AVSÄG dig uppdraget. Du kommer att synas och höras snart ändå. :(
Bo i bilen

#362 Julvärd

2015-12-07 07:35

Det är så tragiskt att Sverige måste utplåna sin egen identitet för att passa in i vår omvärld.

tomten

#363

2015-12-07 12:06

BÄSTA SVENSKA MEDBORGARE ! 

LÅT OSS SOM ÄR FÖDD AV SVENSKA FÖRÄLDRAR HA VÅR TRADDISION NÄR DET GÄLLER JULVÄRD PÅ SVERIGES TELEVISION SOM TALAR OM VARFÖR VI FIRAR VÅR HELG RUNT OM I LANDET


Gäst

#364

2015-12-10 16:34

Julen är en kristen högtid. Ej muslimsk. Känns även som att denne tjej är för ung för detta familjeprogram.....,, o Dessutom är väl det emot islam....!

P

#365

2015-12-12 18:36

Hon hör inte ens hemma i Sverige. Det här är VÅRT land. Sverige är SVENSKARNAS land.

#refugeesNOTwelcome #StopWhiteGenocide


Gäst

#366

2015-12-15 08:41

Inte nog med att hon är olämplig rent religionsmässigt. Det jag främst reagerat på är hennes "tonårsaktiga" förolämpningar av gäster och artister I tex. melodifestivalen där hon gör sig rolig på andras bekostnad och berättar att hon bla inte tänder på rödhåriga män = hets mot folkgrupp och rasism. NEJ GINA, VI TÄNDER DÅ RAKT INTE PÅ DIG HELLER DIN FULA BARNSLIGA KOSSA

Gäst

#367

2015-12-17 10:07

Julen firar vi för att Jesus föddes, in i en judisk fam. Vad har en antisemit att tillföra,? Med Gina som värd, blir det ett andligt bedrägeri. Vi må värna om den gåva Gud gav oss. Jeshua.
nata

#368 Hycklare!

2015-12-20 14:07

en hycklare Som stödjer ett kvinnoförtryckande plagg Som används i syfte för att skyla kvinna. Så männens begär inte väcks! (Enligt koranen) fyyy ska bojkotta 1:an  

P

#369 Re: Hycklare!

2015-12-20 16:03

#368: nata - Hycklare! 

Bojkotta SVT helt och säg upp TV-avgiften. Betala inte för marxistisk propaganda som skadar Sverige och svenskarna.


Gäst

#370

2015-12-22 07:38

Håller med,,,muslimer ska inte sitta som julvärdar !! Julen är en kristen högtid,, o islam är Antikrist !!
P

#371 Re:

2015-12-22 18:21

#370: -  

 Islam hör inte hemma i Sverige överhuvudtaget. Stoppa islamiseringen! Ut med Islam!


Gäst

#372

2015-12-23 05:20

Det är en skymf mot svenska folket att sätta GW som julvärd. Vill inte tvingas betala Tv-licens till ett vänstervridet medieföretag som ska vara s.k. oberoende men som ständigt gynnar : utländsk härkomst-ungdomskultur -omogna personer helst unde 30 år- personer med stor brist på livserfarenhet.GW är ett skrämmande exempel på hur en person med STORT EGO brist, på kunskap,erfarenhet tror sig ha något intressant att säga och tillföra Svenska folket via media där hon
tycks få obegränsat utrymme.
och



h




pensionär

#373 Re:

2015-12-23 06:06

#359: -  

Håller med dig.Det är en fara för Sverige att låta dessa personer lämnas så stort utrymme och man legaliserar deras föåldrade  och skeva syn på demokrati , jämlikhet. När man tagit sig in på alla plan så går det åt helsike med svenska folTRADITIONELLAå sitter vi på gummibåtar och flyr llandet. UTOPI -tror tyvärr inte det. Vi har själva bjudit in dom och fortsätter att med att ge dom stora kakor av Sverige  ekonomiskt och maktmässigt bla via media. G W är ett exempel på hur man lyfts fram -inte  för att man gjort något vettigt eller har något tillföra samhället.Vad jag sett av

 

 GW så står allt för stort mått av omognad,okunskap ,naivitet dumhet en ung person som saknar insikt om både sig själv och det samhällle där hon vuxit upp.Vill slippa se GW i media och det som är kvar av SVERIGE !!!! SÄTT STOPP-  VÄRNA DITT LAND ! DINA TRADITIONER !!!

 

förlorade ideal
Gäst

#374

2015-12-23 12:06

Vill se svenskar med demokratiska värderingar i vår sk oberoende TV -kanal. Vill inte betala licens -då invandrare med ickekristna odemokratiska värderingar dominerar SVT.


Finns tydligen inga personer med
svensk bakgrund som kan få jobb på
SVT. SVT är numera plattform för ickesvenska åsikter drivna av invandrare som vi tagit hand om och som fått fördelar utan motkrav.-Fördelar som inte infödda svenskar får - vi har fått jobba oss till allt - sjukvård,tandvård,skola,mat och husrum genom att arbeta och betala skatt  -bla våra pensionärer som
arbetat hårt för vårt nuvarande välstånd. Nu tackas dom genom hård
beskattning och urusla pensioner.

Nu är dessa invandrare som syns o hörs i media 
missnöjda med Sverige och svenskarna !!!!

SD får inte vi inte rösta på-då är VI  RASISTER!!! och i detta stöttas man av våra valda politiker och mediavänstern.


Kan det bero på att programdirektören är från Iran? Hur länge ska vi acceptera diskriminering av vårt eget folk.
SKRÄMMANDE och en SKYMF mot vår demokrati och numera sk jämlikhet som håller på att raderas av invandringen!!


Gäst

#375

2015-12-23 17:14

Fy vad elaka ni är! Ni utger er för att vara kristna och sitter och spyr galla över en ung duktig tjej, som dessutom bara gör sitt jobb. På julafton då ingen vill arbeta. Hon presenterar program på tv för OSS. Hur var det nu med det där..." Älska din näste... " DET var väl ngt Kristus förespråkade?!?