UPPROP ERIC'S VÄNNER

Kontakta namninsamlingens skapare

Diskussionsämnet har skapats automatiskt av petition UPPROP ERIC'S VÄNNER.


Gäst

#1

2014-10-21 07:05

Hur kan SSM fortsätta ha ett alderdomligt och felaktigt gränsvärde - när ska folk börja demonstrera mot detta??? När ska folk första att myndigheterna inte längre är att lita pa i detta hänseende, utan har latit sig bli förda bakom ljuset av Telecomindustrins manipulationer.

Gäst

#2

2014-10-21 13:48

Det är skrämmande hur inhumant det här landet har blivit. Man är beredd att jaga människor in i döden ! För att vinna vaddå? För att man inte "får" visa följderna av att exponera befolkningar med höga nivåer mikrovågor? VI får betala priset för andra människors bekvämlighet. Vi hade klarat oss med mindre , det mesta av dagens strålande produkter är leksaker. Många fler kommer att drabbas. Tänk på det ni beslutsfattare : Är ni beredda att leva resten av era liv med en människas liv på erat samvete?

Gäst

#3

2014-10-21 13:53

Det är viktigt att människor som lever i Sverige inte skadas mer av de trådlösa teknikerna. Det är viktigt att de människor som blivit skadade får hjälp.
Solveig
Gäst

#4

2014-10-21 17:22

De referensvärden som Strålsäkerhetssmyndigheten hänvisar till skyddar enbart tillfälligt mot akuta effekter. Googla på SSM referensvärden och se själv vad det står. Att folk blir skadade av mobilindustrins mikrovågsstrålning är därför inte konstigt och det är än mindre konstigt om de som redan är skadade blir sjuka av mikrovågsstrålningen som naturligt är mycket svag. Både myndigheter, tjänstemän och mobilindustrin kände till hälsoriskerna med mikrovågsstrålningen, trots det har inte myndigheterna ställt krav på att mobilindustrins miljöfarliga verksamhet skall tillståndsprövas enligt Miljöbalken. Kan inte kommunen ordna en lågstrålande zon till Eric, så måste han få bo kvar. Strålskadan elöverkänslighet är ett erkänd funktionsnedsättning


Gäst

#5

2014-10-22 15:34

Du är inte ensam om att få bo såhär.Vi har en vän också (en kvinna) som är tvungen att bo i husvagn i ett skogsparti mellan Klippan och Eket, där det finns minimum strålning. Hon är även känslig för solljus. På vintern bor hon i ett gammalt hus på Söderåsen utan el och vatten. Hennes man försörjer henne dagligen med det nödvändiga.

Gäst

#6

2014-10-23 08:16

Jag är själv inte elallergisk, men har livslång erfarenhet av andra oidentifierbara brister i kroppen. Samhället är egentligen till för människorna och inte tvärtom. Och människor är vi alla oavsett vilka problem vi har. Alltså borde alla få den hjälp som man behöver. Idag är det tvärtom och man får kämpa för att ens överleva, för att det sitter en massa empatiskadade tjänstemän och tror att de själva är trygga på sina stolar. De vet inget om sin morgondag och de vill inte ens tänka tanken. Alltså finns alla de där "problem"människorna inte. Ta bort husvagnen och hotet mot min verklighet har aldrig funnits.

Hjärnspöket

#7 Utmärkt tillfälle...

2020-01-19 09:36

...att ställa upp i ett dubbelblint test och bevisa en gång för alla att elöverkänslighet existerar på riktigt och inte bara i självdiagnosticerade människors huvuden, vilket ingen lyckats med tidigare!