EC, sluta banna oss utan anledning!

Kontakta namninsamlingens skapare

Diskussionsämnet har skapats automatiskt av petition EC, sluta banna oss utan anledning!.

Denna post har tagits bort av personen som skrev den (Visa detaljer)

2014-08-07 09:16


Denna post har tagits bort av personen som skrev den (Visa detaljer)

2014-08-07 09:20



Gäst

#3 There is no such thing as "Utan anledning"

2014-08-08 07:41

Sluta ge oss anledningar att kicka er då / Jine

Kanske bannar någon mig om jag säger mitt namn

#4 Re: There is no such thing as "Utan anledning"

2014-08-08 08:11

#3: - There is no such thing as "Utan anledning" 

 Om det nu alltid finns en bra anledning, borde det inte vara svårt att gå med på våra krav? Våra krav är då att det ska finnas tydligt definierade regler och att admins ska kunna motivera sig, och ge den motiveringen till bannade medlemmar.


Gäst

#5

2014-08-08 10:45

Jine är att inte vilja ha sex med en admin skäl nog att bannas från sidan?

Denna post har tagits bort av ansvarig för petitionen (Visa detaljer)

2014-08-08 11:07


Jordy

#7 Re: There is no such thing as "Utan anledning"

2014-08-08 11:18

#3: - There is no such thing as "Utan anledning" 

 Du är 23 år gammal, en av EC's viktigaste crew-medlemmar och du är ansiktet utåt för EC. Du skriver "Sluta ge oss anledningar att kicka er då". Tycker du på fullaste allvar att det är ett väl genomtänkt svar du är stolt och/eller nöjd över att stå för?

Självklart förstår alla att ni inte på måfå går in på ett konto och tänker "det skulle vara kul att radera det här kontot idag för att det är så himla roligt att radera folks konton". Ingen tror det. Självklart har det hänt något som triggat igång er som fick er att ta beslutet att radera kontotn Något måste uppenbarligen ha hänt.

 

Det vi ifrågasätter är att många som fått sina konton raderade inte förstår varför det skett. Det rör sig absolut inte om korkade människor som har ägnat sig åt grooming eller liknande och sen ser ut som ett frågetecken när deras konton blir borttagna. Det är verkligen inte på den nivån.
Det handlar om när medlemar har blivit av med sina konton av vad vi tolkat som absurda anledningar.

Skulle det vara så att skälen inte alls är absurda så måste personerna som upplevt det som absurt ha missat något dom gjort och inte förstått att dom brutit mot en lag, eller så har ni själva misstolkat någonting och trott att det är på ett annat sätt än verkligheten.

 

Just i dessa scenarion där en medlem verkligen inte kan förstå varför hen fått sitt konto raderat vill vi att det ska finnas en seriös motivering till varför det hänt. Det kan faktiskt vara just så att den som valt att radera användarens konto har fått felaktig information och förstått situationen fel. Eller att någon har blivit baktalad och lögner har spridits. Om det är rykten vill ni förstås ha bevismateria. Det är vädligt enkelt att på egen hand skapa bevismaterial, det är något du säkert själv är väl medveten om Jine, då du själv är bekant med programering.

Vi kräver inte en rättegång till varje enskilt fall. Självklart har vi förståelse för att det är orimligt att en uppenbar lagbrytare ska tas bort direkt; tex ett konto som är 4 dagar gammalt och som enbart ägnat sig åt att fråga folk om sex, eller uppenbara troll för den delen.

Vi är ute efter att få seriösa EC-användare behandlade med respekt. Folk som använt EC som EC ska användas och som har bidragit med material i form av bilder, musik och deltagande i forumen (Även andra användare som inte gör detta men som ändå faller in under kategorin "seriös användare") Vi vill se att ni behandlar dessa serösa medlemar med respekt och att ni kan motivera och undersöka fallen mer seriöst innan ni väljer av ren lättja att radera folks konton.

 

Dessutom utsätter ni dessa användare för en väldigt orättvis situation då ni beslagtar personens totala material/resurser/bevismaterial för vad som hänt. Tex beslagtar ni personernas blogg. Ni har full möjlighet att redigera materialet hur ni vill till er vinning. Redigera texter och använda det som motivation till varför en användare blev avstängd.

There is such a thing as "fel anledning".