Fortsatt gratis buss och tåg för Ukraina flyktingar

Från idag den 1 november får inte flyktingar från Ukraina åka kollektivt gratis längre. Detta gör att man stoppar upp möjligheterna för studier och arbetssökandet på ett abrupt sätt. Vän av ordning kommer att säga de kan ju göra detta digitalt. Då kommer nästa problem, de har inget internet.
Genom att inte låta dem åka med i våra näst intill tomma bussar utan avgift skapar våra politiker och tjänstemän en inlåsningseffekt och samtidigt bromsar de upp möjligheterna till en bra integration i vårt samhälle.
Våra krav är att ni åter ger dem möjligheten att åka med vår kollektivtrafik avgiftfritt. Med den ersättning de har idag så går den åt till att betala för ett busskort.

Gör kollektivtrafiken avgiftfri för flyktingar från Ukraina!


per.bengtsson@iogt.se    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att per.bengtsson@iogt.se lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...