För bevarandet av Fristads Folkhögskola

Fristad folkhögskola har varit förlagd till nuvarande plats på ”Frista´ He´” i närmare 100 år. Området har ett stort kulturvärde och ligger i en rofylld och vacker omgivning. Skolans kök utmärker sig med sin omtanke om klimatet med mycket ekologisk och kravmärkt mat. Deltagarna på folkhögskolan har idag möjlighet till ett helt unikt internatboende. Skolan har dessutom många konferens- och kursdeltagare som väljer att förlägga sin verksamhet på skolan.

Västra Götalandsregionen utreder just nu Fristad folkhögskolas möjligheter att flytta till andra lokaler, där möjlighet till internatboende och matservering skulle försvinna.

Jag önskar att Fristad folkhögskola bevaras på sin nuvarande plats och med möjlighet till boende, konferens och matservering. Därför skriver jag på denna namnlista som kommer att skickas till berörda politiker i Västra Götalandsregionen.  

 

(Tänk på: Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur.)


Fristads folkhögskola (personal & deltagare)    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Fristads folkhögskola (personal & deltagare) överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook