Folkomröstning om invandringspolitiken!

34762C8F-1B1C-4D30-A631-AC8871251DE2.jpeg

Sveriges invandringspolitik har under mycket lång tid varit extrem och har idag spårat ur helt. Politikerna lever i sin egna lilla bubbla medan folket tvingas genomlida alla konsekvenser av deras ”humanistiska” politik.

Svenska folket har aldrig tillfrågats, godkänt eller önskat att Sverige ska ha en invandring på dagens nivåer. Det har beslutats ovanför våra huvuden. En lång rad undersökningar sedan i början av 1990-talet visar att det är en minoritet av det svenska folket som stöder denna destruktiva politik.

Samtidigt har invandringspolitiken inneburit att samhällskontraktet rivits i småbitar, att välfärden urholkats med försämrad ekonomi, ofattbart lidande för brottsoffer, äldre som behandlas sämre än boskap, unga som lever i en ofattbar otrygghet och förlorad framtidstro. Nu är det dags att svenska folket får säga sitt! Därför kräver Politikfakta att regeringen Löfven snarast utlyser en folkomröstning om invandringspolitiken i Sverige!

Skriv under och gör din röst äntligen hörd!

Underskrifterna kommer att överlämnas till ansvariga ministrar i regeringen.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Politikfakta lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...