Flavor-Boss färgglada fasadmålning i Arlöv riskeras att tas bort, vi behöver er hjälp att överklaga beslutet till kommunen för att behålla målningen så vi kan stanna kvar i området

AVSLAG PÅ BESLUTET AV VÅR OMTYCKTA FASAD MÅLNING PÅ VÅR BYGGNAD PÅ HANTVERKAREGATAN 4 ARLÖV!!

 Då klagomål kommit in från enskilda personer har vi under sommaren avvaktat beslut på vår fasadförändring ansökan för konstverket vi skapat på vår industrilokal som vi nyligen tagit över och håller på att skapa vår egen mötesplats på med dessa viktiga element.
Kommunen har nu valt att neka vår tillfälliga förändring på fasaden som vi sett till kan återställas enkelt om vi väljer att flytta ut och som inte verkar strida mot en befintlig detaljplan för området.Detta innebär nu stora konsekvenser för våra planer, investeringar och drömmar för lokal och området vi nyligen expanderat vår verksamhet till.

VI BEHÖVER NU ER HJÄLP DÄR HEMMA ATT FÅ TYNGD I VÅR ÖVERKLAGAN MED HJÄLP AV EN NAMNINSAMLING SOM KAN HJÄLPA OSS I ÄRENDET OCH MOTIVERING TILL ETT GODKÄNT BESLUT. Detta för att få kommunen till att ändra sig i vårt fall och visa att ni som vi uppskattar konstverket och visionen vi håller på att skapa på plats. Och med detta hjälpa oss fullfölja våra planer och stanna kvar i området så vi tillsammans kan skapa en fin mötesplats på ett område som länge visat stor saknad av ett koncept som vårt och med stor uppskattning från er.

HJÄLP OSS driva detta ärendet vidare för att få till vårt bygglov och fullfölja det vi lovat och visat er att vi kan skapa tillsammans med er för att få liv på platsen.

DET HÄR KAN DU GÖRA FÖR ATT HJÄLPA OSS:SKRIV UNDER NAMN INSAMLINGEN, MAILA OSS DIN KOMMENTAR OM ÄRENDET TILL: info@flavorboss.se  SÅ VI KAN SAMLA IN OCH SKICKA IN DET TILL KOMMUNEN FÖR ATT BEVILJA VÅR ANSÖKAN.

Skriv namn och motivering-Förklara gärna varför ni vill se vår fina fasad målning vara kvar och vad ni ser att detta ger er och bilden av området/Arlöv med våra element för att kunna skapa en fin och trygg mötesplats för alla åldrar med vår kreation och gärna vad ni ser fram emot med vår verksamhet med planerna för luncher, inspirations föreläsningar, grillkvällar och publika events som vi redan avslöjat lite om m.m. Ange ditt fullständiga namn och kontaktuppgifter samt vart du bor. Ju fler områden som nu visar sin uppskattning för Arlöv efter vår expandering dit, desto bättre!

Massa kärlek till er och tack för ni tog er tid att läsa.Dela gärna och hjälp oss få kommunens godkännande <3

Stort tack på förhand.Soliga hälsningar Patricia & Flavor-Boss familjen Fasad_Flavor-boss_kitchen.png

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Patricia Dianda kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...