Farthinder på Karin Alinders väg & Nils Arpis väg

Det går alldeles för fort på våra gator! 

Det är hög tid att ta ansvar för trafiksäkerheten på vår gata. Varje dag ser vi bilar som kör i farligt höga hastigheter, men här vandrar ju både barn och djur som fritt. Även om det finns hastighetsbegränsningar, finns det några som inte verkar bry sig om dem alls.

Vi kan inte längre tillåta detta farliga beteende att fortsätta. Vi vill inte några barn och djur som skadas eller dödas på grund av för snabb körning. Detta är en situation som kan undvikas med enkla förändringar.

För att rädda liv och undvika faror borde vi införa farthinder på vår gata. Detta kommer att tvinga föraren att sakta ned och bli mer uppmärksam på vägen framför sig. Det kommer också att ge mer tid för fotgängare och djur att korsa gatan säkert och utan rädsla.

Det är oroväckande att några människor prioriterar sina bilar och pengar framför andras liv och hälsa. Genom att införa farthinder på vår gata kan vi alla hjälpa till att sänka hastigheten och förbättra trafiksäkerheten. Låt oss ta detta ansvar tillsammans och se till att vår gata blir en säkrare plats för alla som bor och rör sig där!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Ka kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...