Exarna på nollningen

OBS glöm inte att bekräfta din underskrift på mailet!!!

Exarna eller överkursarna är en drivande del av studenternas kommande acklimatisering till skolans klimat. För att förstärka de kommande studenternas koppling till skolan och kratta manegen för att skapa en underbar studietid kräver det att man med öppna armar blir välkomnad, detta är något som ovvarna gör i en något begränsad grad eftersom ingen personlig koppling kan göras till dessa. En anpassning till detta system med Exare hade garanterat närmat sig nollningens mål om att skapa trygghet genom kunskap, gemenskap, utmaning och glädje.

En förutsättning för att genomföra detta är självklart en genomgående inkludering där samtliga villiga program får ta del av de fördelar som det innebär att få vara en del av Exarna på Nollningen. De nuvarande studenter som har fått ta del av Exarna på amfi anser detta vara en grundsten i att komma in i studentlivet på ett tryggt och gott sätt.

Att bortse från de fördelar som Exare kan medföra vore ett rent sågande av nollningens mål.

Vi föreslår Överstaben:
-Att införa Exarna på nollningen och låta samtliga program ha överkursare med på lekar och tävlingar under nollningen.

Lämna gärna en kommentar om dina tankar kring Exarna på nollningen.


Utvecklingsingenjörerna    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Utvecklingsingenjörerna lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...