En namninsamling för att företaget Lidl ska sälja sina glutenfria sandwichglassar igen!

En namninsamling för att företaget Lidl ska sälja sina glutenfria sandwichglassar igen!

Lidl sålde dessa sandwichglassar i deras buktiker under en kampanj i sommras, men tyvärr har vi fått besked från företaget att dem slutade sedan producera sandwichglassarna. Detta då denna kampanj endast var en vecka och dessa glassar endast såldes under veckan. 

Efterfrågan av dem är stor och det vill vi visa med denna namninsamning och förhoppningsvis få Lidl att ändra sig och sälja dem i sina butiker igen.

Jag är glutenintolerant och har inte äitit sandwichglass på 11 år. Jag är en en av dem som ej hann köpa glassen under veckan då efterfrågan var så stor att den var slut i alla Lidl buktier jag var inne i.

Är det några fler som missade chansen eller tyckte den var så god att dem alltid vill ha galssen hemma i frysen?

Skriv då under på namnlistan.

 

 

Denna tråd blev väldigt aktiv och populär i Facebook gruppen Vi med Celiaki. Där av gör jag denna namninsamling då intresset verkar stort. Då det är fler som jag med celiaki som uppskattade denna glutenfria sandwichglass.

(Jag kommer låta den vara uppe i några veckor sedan skickar jag ett mail och länk till lidl med förhoppning på att dem lyssnar på oss och överväger att ta in denna produkt i butikerna igen.)

 

//Martina

 

 

 

20190925_0926591.png

f3b65ed9-b110-4931-bf9e-190598008b5d-w_7201.png

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Martina Åström överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook