Djurskydd för djuren, INTE djurplågare!

Tidelag är olagligt i Sverige. Mannen i Lyrestad våldtog sin mammas hund och skickade videos på snapchat till andra personer. Detta uppmärksammades och Länsstyrelsen dömde att hunden Bella inte hade nog med skador för att omhändertas. Polisen var där och mannen erkände inför polisen och sin mamma, konsekvensen blev att mannen inte får vistas ensam med djuren. Något som enligt vittnen skedde redan dagen efter då mamman åkte till jobbet och lämnade sonen ensam med djuren.

Detta är inte okej. En våldtäktsman ska inte få bo under samma tak med djur han våldtar. Länsstyrelsen Västra Götaland hänvisar till politiker om man vill förändra hur dagsläget ser ut och läget måste ändras. Alla krav för att omhänderta djuren uppfylldes inte enligt Länstyrelsen, te.x inte nog med skador.

Staten ska lättare kunna ingripa och omhänderta djur som far illa och människor som behandlar djur illa ska ha djurförbud! 

Djurens status måste höjas och tas på fullaste allvar. Man ska inte kunna bo med djur om staten har bevis att djuren far illa.

Vi måste kräva av våra politiker att lagarna förändras och är till för djuren, INTE djurplågare!

Jag ska kontakta politiker och göra allt jag kan för att förbättra djurens situation, men om fler skriver under så visar vi Riksdagen att vi kräver en förändring!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Embla överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook