Djurens rätt att slippa Fyrverkerier

 Många hundar som lider veckan efter jul och hela nyårs veckan på grund av dessa raketer . Vi är en organisation som heter Djurägare utan gränser / Animal Protector , vi jobbar för djurens rätt att få ett bättre liv . Det rör sig om så sjukt många djur som far illa . Inte bara våra djur i hemmen , vi har djur ute i det vilda . Vi har hästar , kor ,grisar , getter med flera som också är rädda . Våra fåglar som trasslar in sig i ståltrådar från rislyktorna . Är det så här vi vill ha det i Framtiden ? Tycker vi detta är rätt ? Vi är många i världen som värnar om djuren , i bland undrar jag hur många är vi ? Vi skrämmer i hjäl våra djur med dessa raketer, denna nyår var där en del som fick hjärtstillestånd , fick lugnande men var ändå så sjukt stressade , en del Som ligger och darrar i flera dagar efter . Hundar och andra djur som flyr i panik . Är det så här vi vill ha det ? När får vi nog ? När ska vi ställa krav på vår regering , våra kommuner ? På den frågan svarar jag VI GÖR DET NU ! Vi ett par stycken från Admin som jobbat på en skrivelse , som ska skickas till dem högre makterna . Vi hoppas och önskar att vi kan göra oss hörda genom att göra en namn insamling . Ditt namn är viktigt det kan vara avgörande . Så snälla skriv på och hjälp våra djur . 


Djurägare Utan Gränser / Animal Protector    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Djurägare Utan Gränser / Animal Protector lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )