Det är dags att lyfta människors rättighet att få chansen till ett individanpassat liv, trots funktionshinder och att vi blivit åldersrik

Jag har fått nog av alla dåliga beslut och nedragningar som gör att människor med funtionsnedsättningar berövas sin rätt till ett individanpassat liv och chansen att leva livet fullt ut.

Utredningar på utredningar görs men inget vettigt leder det fram till. Det kostar bara av våra skattepengar. Pengar vi kunnat använda till dessa människors rättigheter och välmående.

Inte sällan väljer media att vinkla problematiken till att människor med funktionsnedsättningar fuskar och lurar till sig pengar de inte har rätt till.

Det är fel! Fejk News ..   

 

 

Jag tog därför initiativ till den namninsamling du just läser.

Den vill jag skicka till regeringen!!!

Tycker du som jag skrivit här under så skriv under - många namnunderskrifter kan göra skillnad - din kan vara en av dem!

1.LSS ska vara statlig. 

Ingen assistans ska behandlas och utbetalas av kommuner! Som det är nu säger FK (statlig verksamhet) att kommunen ska ta ansvar för alldeles för många ärenden. Det innebär att kommuner inte kan betala.


2. Utveckla arbetet som personlig assisten och förbättra arbetsvillkoren.

Personlig assistans är en av få insatser för människor som betalar tillbaka pengar i skattesystemet så effektivt. Den personliga assistenten betalar skatt för arbetade timmar och den assistentberättigade kan i vissa fall arbeta och i och med det betala skatt för arbetade timmar.

3. Leta upp fuskarna och ge dem straff för utförd handling.

Det är INTE assistansberättigade människor är fuskare!!!
Några få fuskar inom assistansen men det är inte den som behöver assistans.

Det är oseriösa assistansbolag och människor som inte har något funktionshinder men som låtsas. Sluga oseriösa människor alltså. Glöm allt annat!


Harriet Johansson    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Harriet Johansson överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook