Coronaviruset - Stäng skolorna!

Antal smittade med Coronaviruset ökar. Vi är många som tycker att föräldrar ska ha rätt att hålla sina barn hemma från skolan det kommande x veckorna. Detta så smittspridningen inte riskerar att öka ännu mer.

Med dagens digitala verktyg går att till viss del bedriva undervisning i hemmet.

 Vi ser dödsantalet öka för var dag i Italien och fler länder. Även om detta i första hand inte gäller unga eller barn så vill vi inte se våra mödrar, fädrar eller mor-och farföräldrar dö framför våra ögon. Vi vill se en proaktiv reaktion istället för att agera när vi redan börjat få dödsfall efter dödsfall i Sverige. Vi har haft försprång, varför inte använda detta till vår fördel! Agera inte när det redan är försent. Låt oss bli stolta över vårt land för att ni faktiskt lyssnade på ert folk. Låt oss få känna att vi lever i en demokrati.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Tilde lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...