Bygg en ny hundrastgård i området inre/yttrehamn Karlstad

Vi är många hundägare i området inre/yttrehamn i Karlstad kommun, vi har tidigare använt oss utav den inhägnade rutan vid kanikenäsbanken 10 angränsande till förskolan Lotus där vi inte längre har tillåtelse att vara. Vi har fått information att staketet till inhägnaden även skall tas ner.

Det inhägnade området har för oss hundägare skapat en möjlighet att socialisera våra hundar men även skapat en socialiseringsmöjlighet för oss hundägare där vi kan dela med oss av våra tips och råd. Det finns ett begränsat antal hundrastgårdar i Karlstad kommun, framförallt i vårt bostadsområde, i förhållande till antalet hundar.

Vi som skriver under den här namninsamlingen önskar att ett område i närheten av inre/yttrehamn skall tillägnas en ny hundrastgård så att vi kan bevara vår och våra hundars gemenskap. 

Exempel på platser: Bakom gamla café august vid yttrehamn finns skogspartier där man hade kunnat återanvända staketet som skall tas ner för att skapa en ny hundrastgård. Vid hammaröleden mellan kanikenäsbanken/hammarö finns skogspartier längst med där en hundrastgård hade kunnats sättas upp likaså vid Orrholmen. 

Förtydligande: Vi ber inte om att man skall hugga ner träd för att åstadkomma detta, lite natur och terräng är snarare något våra hundar uppskattar. Vi ber om en plats där vi hundägare tryggt kan koppla våra hundar lösa utan att störa omgivningen eller risk för att våra hundar kan springa iväg. För vår och för andras skull.

 

Vi önskar ett svar från kommunen med alternativa platser i närheten där möjlighet till en ny hundrastgård finns. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Emma Lindvall lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...