Behålla idrottsplanen i Lillgården (bredvid vändplan buss 835)

Kommunen vill bygga bort vår enda yta för spontanidrott i Lillgården. Den ligger vid vändplanen för buss 835. Ytan stor som en mindre fotbollsplan används på sommaren till allt från fotboll, boule, parkering för hästtävlingar, loppis till plan för de som lär sig att cykla. På vintern används den till isaktiviteter allt från hockey för erfarna till de första skälvande och lärande skären på skridskor. På vintern har vi frivilliga som spolar, plogar och underhåller isen, vilket vi som använder isen är oerhört tacksamma för. 

Nu behöver vi uppmärksamma de styrande politikerna att det är inte bygget (LSS-boende) i sig som vi är emot (har gett förslag på annan mark) men vi är emot att de bygger bort vår yta för spontanidrott. Detta när det flyttar in så många nya familjer till Tungelsta/Lillgården.

Vi är några som kommer att kämpa för att planen skall finnas kvar men vi behöver stöd från just dig! Skriv under denna digitala namninsamling och gör det idag, sprid den till folk som du tror vill skriva under så kan vi ta med den till vår folkvalda i kommunen. 

Tack på förhand för din underskrift, kom hit och åk lite griller vet ja! Välkommen!20210206_150957.jpg20210206_170523.jpg 


Ingrid Eriksson Hertogs    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Ingrid Eriksson Hertogs lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte ditt telefonnummer på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...