Behålla Agnes!

Agnes Godlewska är det bästa som hänt båda mina barn på Skogsängsskolan. Förmodligen det bästa som hänt skolan! Hon tog först över en totalt övergiven, smutskastad och ej fungerande grupp i årskurs 4 efter flertalet lärarbyten där skolledningen absolut inte tagit sitt ansvar. Hon fick ordning på denna grupp som slutade 6:an VT 2023 med fina resultat och har fortsatt att bevisa att dom fungerar efter hennes betydande insatser. 

Samma år på hösten tog hon över nuvarande klass 4A. Även denna grupp krävde slit och Agnes visade återigen med stort engamenag och ömsesidig respekt att det går att få en fint fungerande klass med rätt stöttning och mentorskap. Barnen och vi föräldrar fullkomligt älskar Agnes.

Den 11/6 och dagen innan skolavslutningen fick vi föräldrar och elever veta att skolledningen inte låter Agnes fortsätta som lärare på skolan helt utan någon förklaring. Denna dag byttes från glädje, som det ska vara dagen innan skolavslutningen, till tårar. Totalt förstörda elever som kommer gå på sommarlov med en stor klump i magen. 

Vems beslutet än är så är det vansinne!! Snälla hjälp oss behålla världens bästa Agnes genom att skriva under denna namninsamling.

/Stina Axelsson, mamma till Wiggo i klass 4A i Skogsängsskolan

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Stina Axelsson kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Jag ger Stina Axelsson tillåtelse att överlämna den information som jag lämnar på detta formulär till följande parter:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...