Bättre förutsättningar för sport och idrott i Nacka - nu räddar vi Nackaidrotten!!

Nacka ska växa med 40 000 nya invånare till år 2035.

Redan nu vittnar idrottsföreningarna i Nacka om att de inte har hallar och planer för att ta hand om de barn och ungdomar som vill idrotta. Läget är akut för allt från fotbollen, tennisen, handbollen, basketen, gymnastiken, hockeyn till innebandyn. Ungdomarna slutar idrotta för att det är för långt att ta sig till träning, för att träningstiderna är för dåliga och för att träningarna lider av att för många barn kläms in på samma plan/hall.

Ska Nacka växa så behövs en omfattande utökning av antal hallar och planer. Men överallt får detta stå tillbaka för att premiera bostadsbyggande.

Du kan skriva på namninsamlingen här redan nu (här)
Rädda NackaIdrotten - NU!
Ge oss möjlighet att ta hand om våra barn och ungdomar, idag, imorgon och för många, många år framåt i tiden. Idrottens behov måste mötas NU innan det är försent.

Skriv på namninsamlingen och kom och gör din röst hörd på måndagen den 16/9 klockan 17:00. Då vi manifesterar för idrotten i Nacka vid Nacka Stadshus så att det hörs för alla politiker i Nacka.

Utan idrotten stannar Nacka!!

Syftet med denna namninsamling är att skapa opinion för att kraftfullt bygga ut antalet anläggningar så att Nackas befintliga invånare och 40 000 nya invånare för tillgång till ett föreningsliv i sitt närområde.


Mattias von Malmborg    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Mattias von Malmborg överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...