Tillåt sällskapshundar i färdtjänstbilar, Jönköpings Län

Kontakta namninsamlingens skapare

Uppdatering!

2023-08-07 13:28:33

Hej!

Vi uppskattar verkligen ert fortsatta stöd för vår namninsamling, som har som mål att påverka beslutet om att tillåta sällskapshundar i färdtjänsttaxibilar. Era röster är kritiska för att driva denna förändring framåt och skapa en mer inkluderande gemenskap för alla.

Den senaste utvecklingen har inte gått enligt planen. Trots att vi har mejlat 17 politiker i Jönköpings Kommun, har vi hittills endast fått svar från en av dem (Centerpartiet). Det är en situation som vi finner oroande och oacceptabel. Varje medborgare har rätt att bli hörd och få sina frågor besvarade av sina företrädare.

Att endast få ett svar av 17 är inte den respons vi förväntade oss, och vi är besvikna över denna brist på engagemang från politikernas sida. Alla rösterna i vår gemenskap är värdefulla, och det är viktigt att våra företrädare lyssnar och agerar på våra frågor och bekymmer.

Vi inser att vi har en lång väg att gå för att påverka förändringen vi vill se. Det är tydligt att vi måste fortsätta att påminna våra politiker om vikten av denna fråga och om behovet av deras åtgärder.

Vi uppmanar er alla att dela denna namninsamling ännu mer, så att vi tillsammans kan öka trycket på politikerna att agera och att svara på våra frågor. Varje delning och varje underskrift tar oss ett steg närmare att skapa ett rättvist och inkluderande samhälle för alla medborgare.

Låt oss fortsätta kämpa tillsammans och visa våra politiker att vi är fast beslutna att göra en förändring. Dela namninsamlingen med vänner, familj och kollegor, och låt oss tillsammans nå vårt mål att samla in minst 500 underskrifter.

Tack för ert fortsatta stöd och engagemang!

Tillsammans kan vi göra vår röst hörd och påverka positiva förändringar för vårt samhälle!

Med vänliga hälsningar, 


Lina Ahnvik



Dela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.



Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...