Upprop för att Västerviks kommun ska ge alla barn en chans att lyckas i skolan.

Kontakta namninsamlingens skapare

Namninsamlingen är överlämnad.

2023-05-03 17:36:27

Nu är alla underskrifter samt alla kommentarer överlämnade till Barn och utbildningsnämnden. Tack för ditt stöd. Denna namninsamling avslutas därför, men vårt engagemang får fortsätta tills vi ser förändring. 


Jessica Björk

Överlämna namninsamling

2023-04-06 14:34:18

Den 26/4 kl 16 har jag möte med representanter från Barn och utbildningsnämnden. Jag kommer då lämna över namninsamlingen. Är du intresserad av att följa med på mötet kontakta mig via Messenger. Fram tills dess hjälps vi åt att få ytterligare några underskrifter. Tack för att du är med och engagerar dig! 


Jessica Björk

Föräldrar och pedagoger, Kom och var med!

2023-02-11 11:51:12

Tankesmedjan Innsaei bjuder in föräldrar och pedagoger till samtal om skolan och elever med särskilda behov. Se deras inbjudan nedan:


BAKGRUND
Vi har tagit del av många berättelser och erfarenheter från föräldrar, pedagoger och elever som vittnar om stora behov och allvarliga brister vad gäller barn och ungdomar med särskilda behov. Men vi har också hört om goda erfarenheter.
AGENDAN FÖR KVÄLLEN 14 MARS
- Vi pratar om hur både brister och förslag kan ligga till grund för att skapa bättre förutsättningar för våra barn i skolan och för deras framtid.
- Hur kan kommunikationen blir bättre med våra politiker som leder till konstruktiv utveckling?
DATUM, TID OCH PLATS
Datum: Tisdagen den 14 mars
Tid: kl 18.30 – 21.00
Plats: Campus Västervik, Östersjövägen 8
ANMÄLAN
Kontakta Tankesmedjan Innsaei eller mig via fb

 

 


Jessica Björk

Gemensamma krafter mot att spara på barnen.

2023-02-05 10:44:57

Nu är skolan under lupp igen. Det finns effektiviseringsförslag som går helt emot det vi kämpar för och som vi med gemensam röst försöker säga vår mening om. Nu ber jag er alla skriva på och dela denna namninsamling. Tillsammans måste vi vara barnens röst och säga ifrån. Det är inte rätt att spara på barnen. Tack för ni är med oss! 

https://www.skrivunder.com/signatures/barnen_har_ratt_till_en_trygg_skolgang_vaga_satsa_pa_alla_barn_i_vasterviks_kommun/?u=8428628&s=100075889


Jessica Björk

Info om namninsamlingen

2023-01-12 15:50:34

Nu har det, under en tid, stått relativt still vad gäller nya namn på namninsamling. När barnen kom tillbaka efter julledighet var besparningarna mer tydligt i många verksamheter. Namninsamlingen kommer därför få ligga kvar under ytterligare en period. Tack för att du är med och försöker påverka. Fortsätt gärna påverka genom att uppmana fler att skriver under. 


Jessica Björk

Kommunfullmäktige 12/12

2022-12-12 14:38:53

Idag har jag meddelat kommunfullmäktige hur många vi är som hittills skrivit på namninsamlingen. Det gjorde jag i samband med att jag ställde frågan om hur politikerna tänker kring satsningar för att nå ökad kvalitet i skolan, så att alla får det stöd de har laglig rätt till. Min fråga går att höra på min Fb-sida och på vastervik.se. Sprid den gärna så debatten fortsätter. Och fortsätt hjälpa mig samla underskrifter. Tack 💛


Jessica Björk

Kommunfullmäktige mån 12/12

2022-12-06 17:50:26

Återigen stort tack för att du skrivit under uppropet. Jag har skickat in en fråga till Allmänhetens frågestund på kommunfullmäktige, där jag avser att fråga politikerna om deras syn på hur de tänker att kvaliteten i skolan kan höjas och hur fler kan få chansen att lyckas i skolan. Kommunfullmäktige är öppen för allmänheten. Kom dit eller följ det via via webben kl 13 12/12. Och fortsätt informera och motivera fler att skriva under uppropet. Tack! 


Jessica Björk

Tack för att ni är med mig!

2022-11-22 15:43:48

Tack till er som hitills skrivit på namninsamlingen.  Tillsammans blir vi en enda stark röst som ställer krav på förändring som syftar till att ALLA barn ska få en chans att lyckas i skolan. Dessvärre är vi många som kan vittna om att barn inte får den chansen i dagens skola i Västervik. Många kan vittna om att stöd behövs, men att barnen nekas det stöd de har rätt till enligt skollagen. Det här får vi inte bli vana vid! Vi måste fortsätta säga ifrån när barnens chans att lyckas fråntas dem.  

Tillsammans blir vi en enda röst som ställer krav på att man vågar satsa på barnen. 

Fortsätt hjälpa till genom att dela den - varje namn räknas. 


Jessica BjörkDela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.