Svenska chaufförer mot orättvisor i åkeribranchen.

Kontakta namninsamlingens skapare

Fortfarande aktuell....

2012-12-01 11:01:30

Hej mina vänner!

Det glädjer mig att listan fortfarande får påskrifter, trots den redan är skickad.

Men det gör inget, bara fortsätt sprid den, och få folk att skriva på, hursomhelst gör listan nytta, att regeringen har fått upp ögonen för tex den holländska modellen är säkert tack vare oss....

 

Tillsammans är vi starka!!

 

Mvh


Per Petersson

Rättelse / förklaring!!!!

2012-02-10 18:03:19
Det har kommit till min kännedom att flera har tagit illa vid sig / missförstått en del av petitionen som följer:

"Lastbilschaufför med 1.3 i promille orsakade trafikkaos i centrala Ystad" när det kanske borde stått "Rumänsk lastbilschaufför med 1.3 i promille orsakade trafikkaos i centrala Ystad"

Många har reagerat på mitt något slarviga val att hänga ut just Rumänska chaufförer. Det har tolkats som att jag menar att just dessa skulle vara överrepresenterade i att framföra sina fordon onyktra. Detta vill jag be om ursäkt för och dementera.

Vad jag vill ha ut är ju just massmedias sätt att rapportera om yrkestrafiken.


Att istället välja ordet "Utlänsk" vore ett mer korrekt ordval från min sida.


Hoppas ni som tagit illa vid er av detta kan förstå hur jag tänkte.
Tack!

(Denna text finns även under diskussion-avdelningen på sidan)

Per Petersson

Hej, och tack för din underskrift på "Svenska chaufförer mot orättvisor i åkeribranchen."

2012-01-24 22:55:46

Hejsan!

Mitt namn är Per Petersson, grundaren och initivtagare till namninsamlingen om orättvisor i åkeribranchen.

Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er som redan skrivit under, men det är rätt fantastiskt å se hur det växer, och börja känna att detta faktiskt kan ge något, för det har kommit en del gensvar, inte bara från oss i branchen, utan även massmedia till en viss del.

Tidningen TRAILER har lovt uppmärksamma listan, och det är ju bra, samtidigt har även mejl skickats till en rd övriga tidskrifter som berör åkeribranchen, men ännu inget svar där, kommer förhoppningsvis.

Vi har i skrivande stund 1123 underskrifter, tyvärr är det svårt att se var dessa härstammar ifrån, men troligen är det Facebook, och till en viss del övriga forum för branschen. 675 delningar på facebook, och 4 inlägg på Twitter.

Vi växer stadigt, och målet med 10 000 underskrifter håller ännu, efter det så skickas det till regeringen. Har föv fått en kontkt som lovar göra allt i sin makt att det ska komma RÄTT person tillhanda däruppe...

Det har visat sig finnas ett intresse att dela ut "flyers", och det är bra, det ska gå att skriva ut på din egen dator direkt från insammlingsidan, de som gör detta ansvarar helt för detta matrial, och påskrivna listor skickas enklast brevledes till mig, adress längst ner.

Jag vill ta tillfället i akt att ännu en gång be er att dela ut länken hit till alla era vänner, och det är fritt fram att värva underskrifter genom forum, listor i fikarum, osv osv.har ni redan gjort det, gör det igen, det som inte ligger på topp glöms bort!!

Min adress:

Per Petersson

Bärnalt 8830

28040 Skånes Fagerhult

 

Fortsätt kämpa, och TACK på svenska åkeribranchens vägnar!

 


Per PeterssonDela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook