Rör inte mitt ISK-konto

Kontakta namninsamlingens skapare

Ministern tog emot era 22 334 första protester

2017-09-14 15:57:45

Hejigen,

härligt att jobba ihop med er. Idag tog minister Per Bolund emot den första leveransen av 22 334 röster. Det är 559 ark. Han hälsar att han är imponerad över antalet och intresserade av att läsa era skriftliga kommentarer. 

Nu tar vi nästa steg; för fler namn till listan, ge ansikten åt konto och locka fler att upptäcka dess fördelar. OM du vill:

1. Tipsa vänner. Gärna med hälsningen ”Är sparpengar är viktiga för dig? Protestera mot höjd sparskatt, med bilder mm på Facebook, Twitter, Linkedin, din blogg eller mejl. Här mer fakta: Så funkar ISK.

2. Ge ett ansikte. ISK-kontot har redan hjälpt många människor till ett enkelt grepp om sina sparpengar. Därför letar jag efter fler personliga berättelser, för bloggar, sociala medier mm. Hur har ISK hjälpt dig? Skriv gärna skriv i kommentarfältet under bloggen med aktuella fakta.

På återhörande/Claes Hemberg

22334_röster_mot_höger_sparskatt.JPGRör_inte_mitt_ISK_22_234.JPG


Claes Hemberg, sparekonomSprid budskapet och dela denna namninsamling!

Var vänlig berätta för så många personer som möjligt om den här namninsamlingen. Ju fler människor som skriver under namninsamlingen, desto mer uppmärksamhet kommer den att få från media och beslutsfattare.Betald annonsering

Sponsra annonsutrymme för denna namnlista för att det ska visas längst ner på webbplatsen. Vi har tusentals besökare varje dag, så det här är ett mycket effektivt och billigt sätt att ge en namninsamling mer uppmärksamhet.

Facebook