Ja till nytt Träkvista Torg - Nej till 5-våningshus!

Kontakta namninsamlingens skapare

Nytt förslag! Fortfarande höghus! Protestera innan tisdag!

2019-05-19 11:15:31

TT2_maj_2019.png Vi har tidigare protesterat mot bygget av höghus på Träkvista Torg och fått löften från politikerna att man ska se över planen samt ge oss medborgare mer inflytande. Av en tillfällighet har det kommit till vår kännedom att man på tisdag (21 maj) tänker rösta fram ett förslag till granskning (se bild). Vissa hus är ännu högre än tidigare. Trafikljus över Ekerövägen är kvar…….   Det är vi och inga andra som kan få politikerna på andra tankar och förstå att vi menar allvar. Ingen kan göra allt men alla kan göra nåt. Skriv ett mail eller ring våra politiker innan tisdag och få dem att förstå att VI INTE VILL HA NÅGRA HÖGHUS på Träkvista Torg – högst 2-3 våningar. De som är röstberättigade på tisdag är:   adam.reuterskiold@politik.ekero.se arnulf.langlet@politik.ekero.se kjell.ohrstrom@politik.ekero.se gunnar.mossberg@politik.ekero.se ove.wallin@politik.ekero.se sivert.akerljung@politik.ekero.se hanna.svensson@politik.ekero.se Johan.Hammarstrom@politik.ekero.se goran.hellmalm@politik.ekero.se eva.henriksen@politik.ekero.se desiree.bjork@politik.ekero.se ulrika.sandin@politik.ekero.se jimmy.fors@politik.ekero.se Ersättarna: ola.sandin@politik.ekero.se sandra.gunneflo@politik.ekero.se ingemar.hertz@politik.ekero.se kjell-erik.borjesson@politik.ekero.se christina.blom.andersson@politik.ekero.se niklas.ernback@politik.ekero.se inger.andersen@politik.ekero.se fredrik.sirberg@politik.ekero.se alexander.lind.af.hageby@politik.ekero.se fredrik.ohls@politik.ekero.se bernt.richloow@politik.ekero.se bjorn.osberg@politik.ekero.se kent.einarsson@politik.ekero.se

 

 


Var med och påverka politikerna och visa att våra röster är viktiga!

2017-11-10 14:13:17

Kom och träffa politiker och tjänstemän nu på tisdag den 14:e november (Ekebyhovs slott kl 18-19) och hjälp till att övertyga om att vi är många som är oroade över trafiksituationen och höjden på husen kopplat till planerade höghus vid Träkvista Torg! Ju fler vi är desto bättre! Detta är vår chans att göra vår röst hörd! 

Medborgardialog_TT2.jpg

 

 


SIFO - undersökning. Var med och gör din röst hörd.

2017-09-05 19:39:02

Blev idag uppring av en person från SIFO (0457-28005) som ställde frågor kring Ekerökomun. En av frågorna handlade om hur höga flerfamiljshus vi kunde tänka oss i komunen. Blir ni uppringda så var med och svara så att ni kan göra er röst hörd och vara med och påverka.




Dela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.